Munira Subašić pisala Baerbock: Schmidt da nastavi raditi po međunarodnom pravu i zakonima

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

GospodŽo Ljiljan iz Lux

***

Bravo Munira

Samo se ti bavi politikom jer kad ovaj talas belaja prođe možda neko navrati i do tebe(inspekcija ili SIPA možda) i ispita tvog sina otkud njemu džip i otkud tebi nov audi a o kućama i stanovima da i ne pričam. Zato samo udri politički jer dok je ovakva situacija ti si kao riba u vodi.

turci su agresori ubosni i nemas pravo

na medjunarodno pravo niti da koristis demokratiju za svoj racun kada si okupatorski izdanak zato sto si tuko jedna nastala od agresora bosne viniste narod vi ste raja sa muslimanskom vjerom

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Adi

Lijepe riječi su ukras!

Db

Bravo Subašićko samo po istini I činjenicama tako I ja derem istinom i činjenicama serve slugare tu divlju karpatsku marvu a I krivouste podmukle nakarade! ka Ljiljan ŠTA JE ISLAMISTO??ČOVIC CE DA TI BUDE PREDSJEDNIK A TI CEŠ BITI KMET!?A OVA BRKATA TREBA ZNATI DA JE NISU HRVATI KLALI.NAPROTIV,OSTAVILI STE SREBRENICU I UDARILI NA SREDNJU BOSNU I TU STE POKLALI ŠTA STE MOGLI,NEMA VIŠE.NIKAD HRVATI SA VAMA NECE!!!

Ko je ova

Nakaza???

****

Al svi znamo da je Ljiljan ***

Mostar

Ista Bruno iz Atomskog sklonista

Tuner

Naslova od dnovinara, kao da Sojic pise

Ljiljan

***

CNN

Munira je nepismena. Neko drugi je pisao za nju.

A nena dzipa i apartman da opravda.

..........

/ Najnovije