Munira Subašić operisana u Sarajevu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ja, i?

Opa Đurđa

Munira hanuma umalo šehid

Samir

Munira: "Tačno je da imam dvije kuće, a jedan čitav sprat sam iznajmljivala i jednom ministru u Vladi BiH za novac, jer šta da radim sa tolikom kućom. Nije to sve što imam, pored samog puta posjedujem 50-60 dunuma zemlje”, kaže Munira. Ona nastavlja da je dio zemlje poklonila svom rođaku Hamdu, koji je bio direktor Telekoma BiH da sebi ozida vikendicu. “Dala sam mu plac, jer od njega smo dobili 300.000 KM, a pored toga dobijamo pare za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja”, objašnjava ona. Munira dalje kaže da ima mjesečna primanja u visini od 4.000 KM i da ne može da postigne sve da potroši. “Vjerovali ili ne, ja imam primanja 4.000 KM mjesečno. Je*em mu majku, može mi, vala biti, 2.000 da trošim i da uživam ko lord”, kaže Munira koja pored svih ovih pogodnosti koristi i džip, koji je to udruženje dobilo kao donaciju od UN. “Njega ne mogu da držim u udruženju, već mi stoji kod kuće u mojoj garaži. Moj sin nema auto, pa nekad uzme njega. Šta je tu čudno?!”, pita se ona."

Istina

Je li se neko iznenadio sto ova tajkunica sa ostalim tajkunkama iz Srebrenice,koja "zivi k'o lord"( riječi Munire Subasić), nije se nijednom oglasila a ni udruzenje, u vezi ubistava u Gradačcu? Jok! Sute k'o zalivene! To njih ne interesira,jer jave li se, to bi se odnosilo i na Emira Suljagića,nasilnika nad zenama.Nek' je tiho,dok je njima dobro.

Horizontalna gromada

mogla je kupiti oba kuka i da nam pozivi bar neki dan

Objasni

Je li se neko iznenadio sto ova tajkunica sa ostalim tajkunkama iz Srebrenice,koja "zivi k'o lord"( riječi Munire Subasić), nije se nijednom oglasila a ni udruzenje, u vezi ubistava u Gradačcu? Jok! Sute k'o zalivene! To njih ne interesira,jer jave li se, to bi se odnosilo i na Emira Suljagića,nasilnika nad zenama.Nek' je tiho,dok je njima dobro. ka Istina Kako Jugoslav V i njegova krmaca postadose -U-, pogotovo Jugoslav od oca pravoslavca i majke muslimanke. Nesto beli kandise -U- Katolickoj crkvi.

/ Najnovije