Muhamed Čučak, advokat uhapšene novinarke objasnio šta se danas desilo

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Q!

Nidžari zafalilo para mora pravdati ovim stranim.Aferim!

Guest

Hitno ispitati i ponašanje tzv. novinarke. Da li se predstavila kao novinar, pokazala službenu legitimaciju, naglasila da snima za neki prilog ili istraživanje.....? Podrška Policiji.

Inzinjer

Pod hitno otpustiti polucajce koji ne znaju sebe da dovedu u red, a ne sta drugo (ni nakon godinu dana nisu naucili kako se nosi maska). U protivnom, svi na ulice dok ne padnu ostavke po vertikali sve do ministra policije.

.

1. Ne znaju da je snimanje DOZVOLJENO. 2. Hvataju ženu za ruku da joj otmu telefon koji je njeno vlasništvo. 3. Vrijedjaju je. 4. Ugrožavaju zdravlje gradjanke nenošenjem maske (500 do 1500KM kazna) 1+2+3+4 = novčana kazna, disciplinska komisija, Unutrašnja kontrola, otkaz. Eto.

policija

policija bi trebala da objasni slucaj, a ne advokat.... Ovdje se "gradi atmosfera nevinosti" a da policija objasni slučaj bilo bi - "gradi se atmosfera linča".... treba prekršajni postupak zaključiti za 15 dana a ne za 1,5 godinu.... Toliko o svemu i povjerenju prema svima. Što bi Mamić rekao Mučki provokatori.

Tilto

Citam i nevjerujem koliko debila podrzava ovu nasu kretensku policiju,pa nasa policija ima trostruke arsine

JA1

Policija mora biti u službi građana i ponašati se profesionalno u svim situacijama, onako kako im nalaze policijska procedura koja je vrlo jasna. Policija nije sud pa da sudi kako kome hoće, to su samo službenici koji imaju ovlasti ali i odgovornost za učinjeno. Ovi policajci su pokazali neprofesionalnost i veoma drsko ponašanje.

Koel

Ovu kozu treba baciti u najdublji podrum i izvubiti kljuc da joj je titina milicija bubrega jutros nw bi imala

/ Najnovije