Muftijstvo mostarsko o pečaćenju džamije u Rabranima: "Neum postaje mjesto aparthejda za muslimane"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Porusit im ove crkve po srednjoj Bosni protjerat ugrozene u covicev tor majku ti covicu fasisticku ugrozenu kuju rvatsku

q

Porusit im ove crkve po srednjoj Bosni protjerat ugrozene u covicev tor majku ti covicu fasisticku ugrozenu kuju rvatsku ka Bosanac i to ce rijesit problem? e moj glupane...

Dobro jutro

Neum je to od 1993.

Habuhabuhabu

Ja mislim da bi njih osvijestila jedna kolektivna džuma na gradskom parkingu, istom onom koji nema dozvolu i što služi više pojedincima nego društvu.

Haha

Kad nemaš građevinsku dozvolu, to se ne naziva aparthejd nego nelegalna gradnja. Sve im se izmiješalo u krezubim SDA glavušama

***

Lijepe riječi na ukras

Lijepe riječi na ukras

Lijepe riječi na ukras

Samir

Selam, Da bi se presudilo o bilo cemu obavezno treba da se cuju obje strane u sporu. Ako je po onome sto smo culi, a to je da IZ nema geadjevinsku dozvolu za gradnju onda je to u suprotnosti sa zakonom. Skroz je druga stvar zasto i kako nisu dobili tu dozvolu.

Hercegovac u Bosni

Sve se da rješit ,ljudski ,kad se hoće.Kad hoću, lako ću, kad neću, kako ću.

Zapecatit

im sarajevsku katedralu i mirna Bosna! Hehehe jel tako😀

***

>>Selam, Da bi se presudilo o bilo cemu obavezno treba da se cuju obje strane u sporu. Ako je po onome sto smo culi, a to je da IZ nema geadjevinsku dozvolu za gradnju onda je to u suprotnosti sa zakonom. Skroz je druga stvar zasto i kako nisu dobili tu dozvolu. ka Samir<< Ti ko da nikad nisi posla sa skutorima imo. Kakve se majmunarije oni prave po Neumu ni u Zambiji ne bi dobili gradjevinsku.

Habuhabuhabu

Za logore i grobnice su pripremili dozvole unaprijed, a za obnoviti objekte čeka se godinama.

***

****

***

***

Mario

Lijepe riječi na ukras

rusite to

Lijepe riječi na ukras

Lijepe riječi na ukras

***

***

Lijepe riječi na ukras

Samir

ka ***<< Briga me za druge kakvi su i sta su, al zivo me interesuje ko sam ja i kakav sam. Kao musliman se trudim da se klanjam Bogu jedom i uvazavam drzavne zakone. Bogu bozje, a caru carevo.

/ Najnovije