Muftija Pitić o napadu na Aladžu: Imamo ljude koji ne mogu podnijeti ljepotu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo ja

Kakvi ljudi barbari,svaki dan moze se procitati o njihovom barbarizmu,toliko daleko idu da i svoju unucad,djecu siluju i napastuju.bolestan narod.

Ma ja ba.!!

Mrznja nema nikave veze sa lepotom.!! Mrznja je Bolest naseg danasnjeg Bakana.!!

!!@

Pa zar ovo nije poruka? Pucajuci u dzamiju, pucano je u Bosnjake muslimane. Pucao je cetnik, koji je klao i ubijao, palio i mnoga zlodjela uradio, a on je PREDSTAVNIK SRPSJOG NARODA. STIDITE SE SRBI AKO MOZETE, A NE MOZETE JER JE ZA VAS STID NEPOZNANICA. SMRT FASIZMU!!!!

HERA

Pa zar ovo nije poruka? Pucajuci u dzamiju, pucano je u Bosnjake muslimane. Pucao je cetnik, koji je klao i ubijao, palio i mnoga zlodjela uradio, a on je PREDSTAVNIK SRPSJOG NARODA. STIDITE SE SRBI AKO MOZETE, A NE MOZETE JER JE ZA VAS STID NEPOZNANICA. SMRT FASIZMU!!!! ka !!@ A sta ako je taj 'pucac' rodjen oko 1990? Ti sto se tako ponasaju, nemaju ni naciju ni vjeroispovijest. To su zlocinci kojih, nazalost, svugdje ima. A krivi su mediokriteti na vlasti kojo to dopustaju i nikoga ne kaznjavaju. Samo pogledajte prijetnje i komentare na radiosarajevu i klixu.

!!@

Pa zar ovo nije poruka? Pucajuci u dzamiju, pucano je u Bosnjake muslimane. Pucao je cetnik, koji je klao i ubijao, palio i mnoga zlodjela uradio, a on je PREDSTAVNIK SRPSJOG NARODA. STIDITE SE SRBI AKO MOZETE, A NE MOZETE JER JE ZA VAS STID NEPOZNANICA. SMRT FASIZMU!!!! ka !!@ A sta ako je taj 'pucac' rodjen oko 1990? Ti sto se tako ponasaju, nemaju ni naciju ni vjeroispovijest. To su zlocinci kojih, nazalost, svugdje ima. A krivi su mediokriteti na vlasti kojo to dopustaju i nikoga ne kaznjavaju. Samo pogledajte prijetnje i komentare na radiosarajevu i klixu. ka HERA<< Zamisli taj se rodio( predpostavka) 1990. g. A zamisli ko ga je odgajao? Sad zamisli da se covjek ne radja sa mrznjom, nego ga njegova porodi a nauci da mrzi..Ko je ove starije cetnike naucio mrznji? To ide sa koljena na koljeno.. zadoje se cetnickim mlijekom. Ovaj gnusan cin je mogao uraditi jedino veliki mrzitelj muslimana i svega so im pripada. Samo necovjek moze to uraditi.

Istina

Pa kad stalno lajete, i vrijeđate Srbe, po medijima, i ovaj portal, non stop šaljw govor mržnje prema Srbima i Hrvatima. Očekujete, možda, ljubav prema vama i poštovanje. Šta sijete, tomi žanjete!

!!!

Pa kad stalno lajete, i vrijeđate Srbe, po medijima, i ovaj portal, non stop šaljw govor mržnje prema Srbima i Hrvatima. Očekujete, možda, ljubav prema vama i poštovanje. Šta sijete, tomi žanjete! ka Istina TI SI SMRDLJIVO GOVNO! SAMI STE MRZNJU POSIJALI UBIJAJUCI, PALECI, RUSECI SVE STO NIJE SRPSKO! I EVO DANAS RADITE ISTO! VAMA MRZNJA TECE KROZ VENE!

Istina

@!!!!, Eto vidiš! O tome govorim! Govor mržnje, izaziva mržnju! I samo tako nastavite! Incko ne kritikuje govor mržnje koji dolazi iz muslimanskog dijela države! Srbi i Hrvati ne žele da žive sa takvim narodom koji je vjerski zatrovan! I niko ih ne može natjerati!

Hehe

@!!!, A kao što vidimo, kroz tvoje vene teče ljubav prema Srbima!

Daf

>>@!!!, A kao što vidimo, kroz tvoje vene teče ljubav prema Srbima! ka Hehe<< A ko ce vas ljubiti kad imate ruke krvlju ukaljane!!! Genocid? Ko ga je napravio?

/ Najnovije