Muftija IZ Jasmin ef. Bekrić uhapšen u Australiji

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Takvi su u IZ,kradu bogate se od sirotinje.oni nemaju veze s ISLAMOM vjerom.to su kriminalci ko i politicari.

nasvasta

Mašala,da je kod nas takva policija i sudstvo bili bi puni zatvori lopovskih govana,a čestita omladina nebi bježala iz države SDA SDP ASDA SBB zlo za čestite ljude i BiH.

hmmm

zato kod nas i glume državu da mogu i dalje nestajati čak i vreče zlata, a bo'me i ikone, fabrike i sl

robot

Treba uvesti posebno stroge kazne za ovakve stvari, degen nas bruka sve

Kiseljak

I u Njemčakoj je počela istraga zloupotrebe radnika od strane vjerskih zlužbenika. Nedavo je kod Štutgarta grčka ortodoxna zajednica prijavila bankrot i tražila do grada da joj otplačuje kredit za izgradnju crkvenih prostorija. Policija je prduhitrila grke i kod popa u BMW pronašla dva miliona eure. Kažu da je jednom bosanskom hodži pozilo kada je ovo čuo.

Vuke

Kao sad mi neznamo gde je slao prikupljene par.. eeee finansiranje teroristickih ili vehabijskih pokreta. Ne budalite ko bi ga hapsio da je uplacivao za lijecenje bolesnih i nemocnih

Brato

>>I u Njemčakoj je počela istraga zloupotrebe radnika od strane vjerskih zlužbenika. Nedavo je kod Štutgarta grčka ortodoxna zajednica prijavila bankrot i tražila do grada da joj otplačuje kredit za izgradnju crkvenih prostorija. Policija je prduhitrila grke i kod popa u BMW pronašla dva miliona eure. Kažu da je jednom bosanskom hodži pozilo kada je ovo čuo. ka Kiseljak<<Odlično a sad brzo trči do prve kapelice tu ćeš uvijek naći nekog velečasnog pedofila kako vreba iza ćoška neka te dobro iskriža s guza biti ćeš ko križni put u blajburgu odmah će ti biti bolje!

Xf

Kao sad mi neznamo gde je slao prikupljene par.. eeee finansiranje teroristickih ili vehabijskih pokreta. Ne budalite ko bi ga hapsio da je uplacivao za lijecenje bolesnih i nemocnih ka Vuke Pa takve u Bosni nagrađuju i zovu patriote!

@Brato

Pa šta je tebi pa neće oni njega prestar je njima treba mlađe

Ovaj lopov je bakirovac

To je udar. na bošnjake

Gost

Bošnjaci u Australiji?

/ Najnovije