Može li se BiH desiti Wagner?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ojhahaha

Malo dobili mali zeleni po... https://express.24sata.hr/top-news/ameri-masakrirali-ruske-placenike-me-u-njima-i-srbe-16003

00

Samo neka dođu ako je od njih nešto ostalo. Izginuli su u Libiji hametice, a mi ćemo sahraniti ostatak ako se ikada pojave na tlu BiH !

AB

Wagner je dokaz da Rusija nema nikako vojsku. Wagner je privatna vojska Ruskog proizvođača oružja. Plata vojnika je 4000 $ samo kad je na frontu. Inače ovi dobrovoljci se skupljaju iz čitavog svijeta, a najviše iz Njemačkog Bundesvera !

071

Aha, mrva od privatne ruske vojske koju će Rusija poslati u BiH, zemlju okruženu članicama NATO. Moj dragi i mili lopovski SDA, nećete dobiti izbore na šuplju o ratu. Tim glupostima, kao i vama i vašim jaranima SNSD i HDZ se svira kraj.

Hmmmm

Ništa cudno placenici ili privatna vojska je najstariji zanat u svijetu isto tako su više iplatljivi nego poslat svoje vojske isto tako troše svoju opremu a ne Rusku ali problem oko placenika je da su veliki upitnik nitko ih ne nadgleda što znaci da ih niko nemože zaustavit u pljackanju ili drugi stvari

/ Najnovije