Mostarski muftija i vladika Dimitrije zajedno ugradili kamen u zid započete obnove Dugalića džamije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljani nisu sa Karpata

Ovakve nam stvari trebaju

Potpuno nepotrebno

Nema potrebe da se pretvaramo. Ono sto nama treba je sto smo vijekovima imali dok nije otisla najpravednija vlast koja ikad ovdje vladala. Bitno je da imamo komsijski odnos, da jedni od drugih ne strahujemo. Da su nasi zivoti, obraz, imovina i vjera sigurni, da ih komsija nece ugroziti i da trenutku potrebe priteknemo jedni drugima u pomoc. Pohoditi slavlje drugih i dijeliti te trentuke je neiskreno. Mi ne vjerujemo iste stvari i ne drzimo ih svetim. Zato nek svak ostane pri svom al nek bude pravedan. Ovo danas mi dodjes na kamen temeljac a sutra kad pocne rat prvi dodjes srusit, nemoj ziv bio.

Srbima

Ne smetaju drugi Srbi ma koje Vere bili.

Bosanac

***

Komsije

Ne smetaju drugi Srbi ma koje Vere bili. ka Srbima Ni nama nesmetaju iz Ruminije pridosli Vlasi koji sebe danas zovu Srbima il kao u zapadnoj Hercegovini Hrvatima. To je njihovo pravo i mi im ga priznajemo.

/ Najnovije