Mostarci se okupili u znak podrške narodima EU koji su protiv COVID-potvrda

0
Fena
Mostarci se okupili u znak podrške narodima EU koji su protiv COVID-potvrda
Fena / Mostarci se okupili u znak podrške narodima EU koji su protiv COVID-potvrda

U znak podrške svim narodima EU protiv COVID potvrda i epidemioloških mjera u nedjelju večer okupilo se stotinjak građana Mostara ispred Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače.

Neformalna grupa građana na društvenim mrežama pozvala je građane Mostara s parolama "Pružimo potporu svim narodima u otporu protiv Covid 19 fažizma", "Svjetlom protiv mraka", "Vrijeme je buđenja".

Oni su zapalili lampione u obliku riječi 'NE'

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Preminuo Branislav Brano Mićunović, čovjek s američke crne liste

Naime, u mnogim europskim zemljama građani prosvjeduju jer traže ukidanje COVID-potvrde, koje su u okolnostima epidemije koronavirusa obavezne u zdravstvu, socijali te državnim i javnim institucijama.

Protiv epidemioloških mjera i COVID-potvrda prosvjedovalo se sinoć u više nizozemskih gradova gdje je došlo i do sukoba policije i građana, a prosvjedi su održani i u Hrvatskoj, u Zagrebu, te Beču, u Austriji koja od polnoći ide u potpuni lockdown.

Sukobi su izbili i u nedjelju i na prosvjedima u Bruxellesu, gdje su se po procjeni policije okupili deseci hiljada ljudi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije