Mostar ne zaboravlja prijatelje: 'Svi koji vole Bosnu i Hercegovinu grade i čuvaju mostove'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Adi

Koja ekipa stetocina, parazita, i nehl****ra ovi su nas vratili skupa sa sda 200g unazad

Adi

Ekipa koja je istresala u grkljan sjeme mojoj staroj jer ona obožava muslimanskog crnog kobasa iliti popularno nazvanog mačak pod šljemom. Ona je isplanirala imati dalekosežne cifre u vidu primanja tih osebujnih velikih, tvrdih i debelih muslimanskih prangija a i ja je potpuno razumijem, jer, da budem iskren, i ja danima sjedim u ovoj podstanarskoj sobici i umjesto da razmišljam kako ću gazdi Milovanu platiti kiriju i režije, ne prestajem misliti na slatkasto kiseli okus sjemena koje neprestano želim gutati nekom Bošnjaku- muslimanu!

Adi

Osim tog gutanja i potom mljackanja sjemena iz enormnih muslimanskih prangija, posebno mi zadovoljstvo čini jedino kad napišem neki degenerično imaginarno retardirani komentar, potvrdim svoju pamet time što odmah sam sebi puknem lajk na isti. Lajkanje samom sebi me toliko uzbudi i razgali mi dušu da sam sada siguran da je to jako, jako blizu osjećaja kad drhteći i zagrcnuvši se počnem da halapljivo gutam muslimansko obilno sjeme, koje inače konzumiram litrima svakodnevno!

Adi

Definitivno mi je najdraže i najljepše kad progutam sjeme pa kad mi razgali pluća i osvježi me tako da se sav uneredim od neke dragosti i meraka. Takvo zadovoljstvo je zaist anepoisivo doživjeti, i ko nije probao i ne zna! Najnormalnije, preferiram muslimasko sjeme jer su oni daleko daleko bolji prangijaši od svih ostalih. Nakon toga odem kod moj estare na kaficu pa sabiramo utiske, dok ja bacim još poneki nacionalističko fašistički komentar, a bogami onda ga odmah i samom sebi lajkam, jer je to, kad to uradim, zagarantovano mišljenje hiljad anas ovakvih. I još jednom, hvala vam do neba, braćo moj amuslimani, i hvala bogu na vašem izdašnom sjemenu koje gutam svakog dana!

***

***

***

***

***

***

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE (6%)KRVAČE U BIH

Koja ekipa stetocina, parazita, i nehl****ra ovi su nas vratili skupa sa sda 200g unazad ka Adi UUFFF SESTRU TI JB.U Ṣ̌OKAČKO PRKNO!!

IVA

IZGLEDA DA JE ZA HRVATE U MOSTARU DAN ZALOSTI? NEMA NIKOGA. GDJE JE COVIC,BRADARIC,KRISTO ,KORDIC /OBA/???? STOVATELJI HB KOJA JE SRUSILA NE PRISUSTVUJU!

IVA

Koja ekipa stetocina, parazita, i nehl****ra ovi su nas vratili skupa sa sda 200g unazad ka Adi TI SI GLUPI KATOLIBAN,STOVATELJ ZLOCINACA PAVELICA KOJI SE NE MOZE POMIRITI DA STE BILI I OSTALI SAKA JADICA:):):):)

/ Najnovije