Moguće otvaranje osnovnih škola u Kantonu Sarajevo u martu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Div

Bravo za otvaranje osnovnih škola!

nije vrijeme

Prije dva dana vijest da je u Tuzli djecije odijeljenje bolnice popunjeno sa zarazenom djecom te da moraju siriti kapacitete kako bi mogli primiti novooboljelu djecu, a ovi mufljuzi bi djecu u skolu. Doljevanja ulja na vatru sta li?

strasno

>>Prije dva dana vijest da je u Tuzli djecije odijeljenje bolnice popunjeno sa zarazenom djecom te da moraju siriti kapacitete kako bi mogli primiti novooboljelu djecu, a ovi mufljuzi bi djecu u skolu. Doljevanja ulja na vatru sta li? ka nije vrijeme<< Dijelim mišljenje s Vama. Zgrožena sam, naprosto ovom količinom nemara i bahatosti. Roditelje niko ništa ne pita. I da, i u Sarajevu ima zaražene djece itekako samo se šuti o tome. Ko će preuzeti odgovornost ako se ijedno dijete zarazi ili, ne daj Bože, umre a bilo je tih slučajeva u Zagrebu i Beogradu. Na koja istraživanja se ministar poziva, evo i sama se bavim znanstvenim radom pretražila sam jutros baze podataka: nema nijedno istraživanje koje potvrđuje ovo što ministar iznosi. Strašno. Nemam riječi. Šta je s djecom koja imaju hroničnu bolest? Šta je s djecom čiji roditelji imaju hroničnu bolest? Evo neko napisa da se organiziraju škole skijanja tako netransparentno je sve, a Vlada promovira transparentnost. Ministar djeluje oholo i bahato, kaže otvaranje škola će spriječiti samo drastičan skok novozaraženih. E, pa, imate drastičan skok, dragi ministre, znate li brojati?

Nezaposleni Sarajlija

Jeste li vi normalni. Još jedan pokazatelj nesposobne vlasti i uprave

Sada???

E jeste se pogubili to nije normalno! Dok je bilo 10 zaraženih djeca učila preko vibera,sad 300 i vi ćete ih vratiti u školu? Zašto nisu išli u školu godinu dana? Kako to sad odjednom mogu u školu? Ima li neko sa IQ većim od sobne temp da nam objasni ovo?

1222

Bravo za komentar. Kako se ovi samo igraju s našim životima, malo je reći

Amy u sudnici

Bravo eksperti. 5 zaraženih djeca online, 19 zaraženih djeca online, 56 zaraženih djeca online, 100 zaraženih djeca online, blizu 400 zaraženih otvaraju se škole. Bravo, bravo, bravo... Ekspertska vlada, nema šta. Ista djeca, iste škole, isti prevoz... možda da sačekate da poraste na 3000 zaraženih dnevno pa onda i srednje škole i fakultete da otvorite.

Dama

Kafići puni, planine pune, kafane prepune ljudi otvorene poslije policijskoj sata, igraonici prepune djece i to je sve uredu. Škole, gdje se odlično sprovod sve epidemiološke mjere, u kojima nije bilo slučaja zaraze kod djece, one su problem. Njih treba držati zatvoreno zauvijek, i nakon korone, šta će nam...

/ Najnovije