Mnogi se opraštaju od mladića koji su stradali u nesreći: "To najviše boli..."

1
Radiosarajevo.ba
Mnogi se opraštaju od mladića koji su stradali u nesreći: "To najviše boli..."
Kolaž / Stradali mladići kod Bugojna

Gornjevrbaska regija zavijena je tugom nakon što se sinoć na magistralnom putu u mjestu Čaušlije dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su izgubljena tri mlada života.

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto iza 22 sata dogodila na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf – Bugojno, u naselju Čaušlije, živote su izgubili Elkaz Dž., Alija Š. i Edin D., sva trojica iz Donjeg Vakufa.

"Alija Š. i Eldin D. su prošli sve selekcije FK Radnik a Elkaz je igrao u selekcijama do pionira. Ovo je najtužniji dan u istoriji postojanja FK Radnik Donji Vakuf. Molimo Allaha dragog da ovu trojicu momaka primi u dženetske bašće a njihovim porodicama bašum sagolsun", oproštajni je status ovog kluba.

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Black Tie 2: Uhapšeni dovedeni u prostorije Suda i Tužilaštva BiH, uskoro se očekuje ročište

Na društvenim mrežama brojne kolege i prijatelji se opraštaju od tragično stradalih mladića.

"Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije, a poslije nažalost, ne ide ništa. I upravo to najviše boli...", "ldo, Aljo, Džejlo, momci zajedno ste bili u svemu, zajedno ste otišli i na bolji, ljepši svijet...", "Tako prebrzo, tako iznenada...", "Čuvajte nas sa tog ljepšeg mjesta, a mi ćemo vječno da vas se sjećamo", "Neka vam dragi Allah podari najljepše mjesto u Džennetu", samo su neki od statusa. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije