Ovo su mladići koji su poginuli sinoć u stravičnoj nesreći: Auto vozio maloljetnik

1
Radiosarajevo.ba
Ovo su mladići koji su poginuli sinoć u stravičnoj nesreći: Auto vozio maloljetnik
Foto: 072info / Velika tragedija...

Gornjevrbaska regija zavijena je tugom nakon što se sinoć na magistralnom putu u mjestu Čaušlije dogodila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su izgubljena tri mlada života.

Kako nam je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK), u nesreći su učestvovali automobil VW Golf II, za čijim je volanom bio maloljetnik rođen 2004. godine, te putničko motorno vozilo Fiat Punto kojim je upravljao A. Đ., rođen 1963. godine iz Jablanice.

U nesreći su povrede zadobili 17-godišnji vozač Golfa i njegov suvođač Z. B. (18).

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Lijepa vijest: Na KCUS-u uspješno urađene tri transplantacije bubrega

Nažalost, putnici u vozilu, 24-godišnji E. Dž. i dva 17-godišnjaka, A. Š. i E. D., svi iz Donjeg Vakufa poginuli su na licu mjesta.

Povrijeđen je i vozač A. Đ. iz Fiat Punta.

Lokalni portali su objavili fotografije mladića koji su stradali u nesreći, dok brojni građani izražavaju saučešće porodicama.

U saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su uviđajne radnje, te poduzimaju i druge aktivnosti u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi navedene nezgode, naveli su iz MUP-a SBK.

Prema neslužbenim informacijama, maloljetni vozač golfa II nije imao položen vozački ispit. Mladići su se, navodno, vraćali s večernjeg izlaska.

Istraga o okolnostima ovog događaja je u toku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije