Mlinarević o Brkiću: Sramota je davati sve od sebe i imati ovo u instituciji

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Jao što je hrabra ova, što se dodvorava šefici! Ona i Komšić imaju perspektivu ! Muslimani vole ovakve uvlačiguze i poltrone! Kakva ljiga od žene!

dP

Našao se ko će pisati o sramoti.

Pljuc

Svaka čast na Martininom poštenju i borbi za BIH. Pa po faci i čehri možemo zaključiti ko je ko. Neću nikog da vrijeđam pa ni Brkića a ni ovog rasistu @Fuj.Neka se pogledaju u ogledalo.

JA1

@fuj<< naravno razumijem da ti ne možeš shvatiti ljude koji znaju šta je pravda i poštenje pa me tvoj i takvih odgovor nimalo ne čudi.

nasvasta

Zatucani fašisti treba im još sto godina da sustignu vrijednosti civilizovanog svijeta.

Recept za uspjeh

Ovoj se baš svidjelo u diplomatskoj fotelji. Samo podržavaj muslimane, a Hrvate i Srbe pljuj, što više, to bolje, i to je recept da uspiješ u BiH.

Slava Storonci

Je li se oglasio Stanivuković, šta on kaže povodom ovoga nemilog događaja? :)

/ Najnovije