Mladi SDP-a: Tražimo jeftiniji i brži internet

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Posao

Mlad sam i tražim posao. Promašio sam, izgleda. Hebo posao.

Ledolomac

Mlad sam i tražim posao. Promašio sam, izgleda. Hebo posao. ka Posao Sta ako ti je posao vezan za brzi internet? Nece ti ova djeca davat posao.

Čovjek

Tugo moja, kakva je ovo omladina??? Pa ako je ovo jedino sta vama treba??? ova drzava je propala vec unaprijed!!!

Frost

Kako vas nije sramota, mlade učite da se ovako ratuje protiv Vlade Federacije, umjesto da uče i budu bolji, da svojim primjerom pokažu kako biti bolji? Vi ih iz centarale učite kako odamh da se bore na najprljaviji način? e jest mi neka inicijativa, zakasnili ste više od pola godine, ako niste znali.

Krkan

e moji mladi ljudi, vi ste vec izgubljena generacija. cekate na red da i vi čvaknete koji tal, tender, toliko o vašem potencijalu.

Odliv mozaka

Mlad sam i tražim posao, a molim Boga da ga ne nađem, samo mi internet treba da postanem influenser

Mladić

Je li i Benjamina u ovom odboru mladih? P.S. pitam za druga

Onako

Dal da plačem il da se grohotom smijem? imal ko savjet?

Sarajlija

Ako ćemo već po pravilu, ovakve stvari se rješavaju na Općinskom i Kantonalnom nivou. E Mladi moji, eto vi kao načelnici Općina koji ne znaju sta su njihove ingerencije. Ono bi odmah na međunarodnu politiku - iz Općine? E tu vam se to rješava - Općina i Kanton. Samo da vas educiram, jer je ovo očigledno loše plaćeni tekst i SDP-a

/ Najnovije