Mirsad se okrenuo poljoprivredi: Najbolja zarada, posadio sam 700 stabljika i očekujem ekstra profit

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jole

Od tog tvog biznisa nema nista druze..cim ti u startu pricas o extra zaradi i nekim ciframa...

Fadil Novalic

Dobro si nam rekao, na to nismo uvodili porez, ali uskoro i to mjenjamo u zakonu

Novinarcicu, ako se paradajz sadi, sadi se i

paprika. Mozes ti i jedno i drugo i posijat, ali te ceka onda jos pikiranje, pa tek onda definitivno sadjenje :-). Da te nauci nesto hobi vrtlar, da ne mislis kao u Rambovoj pjesmi onaj sto nikad nije napustio BG :) :) Jednom sam izasao izvan grada... tamo su rasle neke biljke.... da li je to indijska konoplja?.... da li je to biljka koke???? :))) Nemoj da budes papak, nauci nesto konkretnoga, npr. koje se kulture siju, a koje sade. Zivio :)

Mirjana

Ja sadim paradajiz 23 godine, u plasteniku, oko osamstotina staje Nijedne godine nisam uzela ni blizu novca koliko ti Nikad nam nije bila prodajna cijena bila 2km Možda prvo branje, ali kasnije u prosjeku bude 1,2 do izuzetnih 1,5 Ovo je na području doline Neretve

Zivot od vlastitog rada

Ovo je primjer da se moze dobro zivjet od vlastitog rada a nije samo cekat sadaku od drzave

Vide

Koliki ti je ulog po sadnici... I koliko ti traje cijena od 2,00 Km od kupca...

Mirsade

Nemaš ti pojma, da je takva zarada i Novalic bi sadio rajčice.

Paradajz je voće a ne povrće .)

Paradajz je voće a ne povrće

NekoTamo

Prava ****** , svaka cast ljudeskaro !!

/ Najnovije