Mirsad Hadžikadić poziva na proteste u Sarajevu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lickeee

samo smo tebe cekaliii

danko

Zamisli koliki nitkov moras biti da u uvjetima svjetske apokalipse COVID-a na ovakav način pokusavas osvojiti parče vlasti.

I ovaj smrdo je isti

SVAKI ČOVJEK U OVOJ ZEMLJI S KRAVATOM JE DEKLARISANI ZLIKOVAC ILI LOPOV. SVAKOG ČOVJEKA S KRAVATOM GRAĐANI TREBAU LINČOVATI NA ULICI. ONDA ĆE SVIJET UVIDJETI DA JE DOGORJELO DO NOKTIJU OVOM SLUĐENOM NARODU KOJI JOŠ UVIJEK OVDJE ŽIVI. TRI MILIONA LJUDI JE SLUĐENO RADI NEKOLIKO STOTINA ĐUBRADI S KRAVATAMA I INTERESA NJIHOVIH FAMILIJA I POLTRONSKIH PRIJATELJA.

BiH 2021

Sve je u pravu! Ali... tesko bi u avion u kom je on pilot!

Jass

Vrati se prvo u Bosni za posve. Pa onda protesti.

Ljuta Krajina sila nebeska

Treba velike narodne mase pokrenuti ali vi morate shvatiti da su velike narodne mase stranački uhljebi. Da bi demonstrirali, osta bez posla, a poslije toga neće nikada dobiti posao. Najbolje bi bilo da se pobijemo, naredne 3 generacije da bacamo u smeće. Jedino tako možemo Bošnji promijeniti svijest.

223

FURAJ KUCI PA PROTESTUJ. SAMO SMO U OVOJ PANDEMIJI CEKALI NA TVOJE PRIJEDLOGE. IDI ODAKLE SI I DOSAO, ZENI DIRIGUJ.

KLOSA

JESAM ZA PROTESTE ALI PROTIV I POZICIJE I OPOZICIJE NEVALJA TE NI IJEDNE KOLIKO IMA PRELETACA IZ NACIONALNIH STRANAKA U OPOZICIJE NISMO SVI LEVATI MIRSADE VLAST SLAST ODJEBI I TI I CETVORKA A POGOTOV SDA I OSTALE STARE I NOVE STRANKE

/ Najnovije