Miro Lazović na sjednici PIC-a: Građani su apatični, gube vjeru u pravdu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajoj

Ako su “građani” apatični možda da pokušaju malo više tekbirati. Tu se i najletargičniji alahov rob razrahati!

AsAsova

To je odlicno rjesenje al tesko da ce fasisti to dozvolit.. Tu bi im kraj bio.. Za neki rezultat na izborima morali bi radit nesto za sve ljude u BiH-a.. Bacanje kostiju i svadjanje naroda ne bi im pomoglo sekunde jedne.. Bilo bi kontraproduktivno za njih..

Bosanac

***

CNN

Dok je ovakvih srpskih trabanata, nema zime za vjecnu Republiku Srpsku.

Db

AMA ŠTA KAŽE MIRSO LAŽOVIC,JOŠ MU FALI MIRSO PEJANOVIC,"GRADŽANSKA"VELI,JAJAH,ETO NITKO TI NE BRANI DA SE KANDIDUJEŠ KAO "GRADŽANIN" PA 'POBERI GLASOVE HAHAHA

AsAsova

AMA ŠTA KAŽE MIRSO LAŽOVIC,JOŠ MU FALI MIRSO PEJANOVIC,"GRADŽANSKA"VELI,JAJAH,ETO NITKO TI NE BRANI DA SE KANDIDUJEŠ KAO "GRADŽANIN" PA 'POBERI GLASOVE HAHAHA ka Db Ni tebi niko ne brani da budes pismen.. Ti se fol raspravljas o temi gradjanin ili ne a ni napisat ne znas tu rijec.. Glasove zasluzis a tikve poberes.. Nisi medju ovcama nego medju ljudima, papak, skoncentrisi se..

Ivan

gradjanska nikada nece biti, kad ado muslimani shavate mozda, ali mozda bude nesto od drzave, dok uporno guraju unitarnu bosnu pod nazivom gradjanske nece biti nista od drzvave, dejton, i ustav su jasni BiH je drzava tri konstitutivna naroda, i ostalih, znaci nema gradjanske, juga je bila gradjnaska pa su srbi vladali svima, a to bi islamisti htjeli, izgubili rat, dobili rezervat pa bi na hinjski nacin da vladaju drugima, nemozes praviti u drzavi nista bez saglasnosti sva tri narodo, to sto vam prije udje u glupe glave to boilje

JA1

Građanska država se smiješi! Jedan čovjek jedan glas na cijelom prostoru BiH. Hvala Dodiku i Čoviću i njihovim malim botovima na ovakvoj politici, oni su najvise doprinijeli građanskoj državi.

/ Najnovije