Miro Lazović poslao jasnu poruku Christianu Schmidtu: Morate stati na stranu građana BiH!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Matrixus

Neće on Lazoviću prestati dok sve ne sprovede kako su planirali. Vi ste se sastajali sa njim prošle godine, još ste iz sebe vukli one Civilaše mudrosere koji za sebe hoće finansiranje i projekte i još to reče nedavno i ovaj Šmit, eto oni se trebaju uključiti u buduće pregovore. To zapravo znači da nas očekuju decenije ovakvih svanja i previranja i uništavanja, njima posao do penzije i da ih djeca naslijede a nama šipak. Šmit provodi zacrtani i neće odustati. Mi smo njima eksperiment.

Guto gutavi

tako je mirče naš... ali na stranu građana a ne gradžana! kontaš?

Shan MS

A KAKO SE ZOVU TI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE???

Shan MS

A KAKO SE ZOVU TI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE???AKO SE ZOVU BOSANCI ONDA SI SE MALO ZA****O. TI BOSANCI NE POSTOJE ZAHVALJUJUČI SDA I BAKIRU KOJI JE BOSANCE IZBRISAO IZ MATICE ROĐENIH A IZMISLIO BOŠNJAKE SA PREZIMENIMA SRBA I HRVATA.E MOJ MIRO TI SI SLIJEP PORED SVOJIH OČIJU.

tuner

je li jasna poruka novinaru haha

Tatar

A KAKO SE ZOVU TI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE??? ka Shan MS Pa vjerovatno Srbi jer su oni jedini ugroženi agresori na svijetu.

Aferim

Ovog čovjeka poštujem više od bilo kojeg političara u BIH . Jedini koji se istinski bori od prvog dana za drzavu i njene građane a ne za svoju ličnu korist. Jedina šteta je što su on i jos par ljudi olako prepustili SDP onima koji unistavaju ideju socijal demokratije i samu stranku i koji bi sve prodali za fotelje.

Gradjani?

Nemuslimani koji su ozenjeni muslimankama i koji su se zbog svoje djece, na studiju van zemlje, odlucili biti “bosanci i hercegovci”? Pa i za glupe bisnje je ivo visa matematika

Laxative

Samo se kod nas ovi komentatori na neku konkretnu vijest bave glupim komentarima, broje krvna zrnca, budale totalne.

Sta nije

jasno, kada gospodin Lazovic govori o gradjanima? To su svi stanovnici/drzavljani BIH, pa makar bili i seljaci i pripadnici nacionalno-fashistickih stranaka.

Brkic

Romi ne rise

Ti si, garant,

jasno, kada gospodin Lazovic govori o gradjanima? To su svi stanovnici/drzavljani BIH, pa makar bili i seljaci i pripadnici nacionalno-fashistickih stranaka. ka Sta nije drzavljanin BiH iz dijaspore

/ Najnovije