Mirela Bećirović i supruge ambasadora pripremile pakete pomoći za ugrožene porodice u poplavama

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

???

Paketi u kojoj vrijednosti? Za koliko osoba?

A-ha

Draga Mirela i Denise, vi ste svijetla tačka naše političke scene!

Katil

Vidjela zaba kako se konj potkiva pa i ona digla nogu.

Hahhaha urnebesno svetlo

Draga Mirela i Denise, vi ste svijetla tačka naše političke scene! ka A-ha

Gost

Ima li ova hanuma neki posao?

Ona je supruga

Ima li ova hanuma neki posao? ka Gost Posao joj je da putuje sa mužem na naš račun. Da se presvlači i bude fina. I da svijetli u mraku!

Tako lijepi i beskorisni

Draga Mirela i Denise, vi ste svijetla tačka naše političke scene! ka A-ha Koliko je tačka dala iz svog džepa?

Za dobrim konjima se prašina diže

Vidjela zaba kako se konj potkiva pa i ona digla nogu. ka Katil prekrasna je, ljepša i od Barbike, savršena. Zna i pite ko Melina. A tek kako kombinira domaći dizajn sa domaćim dizajnom! Nenadmašne ljupkosti i iznimne inteligencije. Takve su naše dame.

Sultan

Ma stavi siise ****s sve

Mirela

mi uvijek uljepša dan

/ Najnovije