Mioković podržao Ambasadu SAD: Južna interkonekcija je jedini način da se izbjegne politika ucjena

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U clanku se opet u negativnom kontekstu

spominju, i to nagrubo na hrpu nabacano, Covic, Elek i Ruska federacija. To je taj profesionalizam cuvenih dnovinara sa mikroportalcica i izraz mrznje prema svemu sto nije muslimansko. Prosto receno, ne valja niko i nista, samo valjaju muslici. Odlicno, sjedi.

Porfiricus Geneticus

Da li je to vaš upravni odbor zaključio ili onako neko iz Agencije za nešto i nešto? Miokoviću objašnjenje ti je jednako fotelji vašista.

Porfiricus Geneticus

spominju, i to nagrubo na hrpu nabacano, Covic, Elek i Ruska federacija. To je taj profesionalizam cuvenih dnovinara sa mikroportalcica i izraz mrznje prema svemu sto nije muslimansko. Prosto receno, ne valja niko i nista, samo valjaju muslici. Odlicno, sjedi. ka U clanku se opet u negativnom kontekstu Nema ovdje ništa muslimansko nego je cilj dati da Amerikanci kupe kajmak u zamjenu za političku vlast ovakvih kao Mioković. Evo resursi za fotelje, isto kao što i Vučić daje litijum i zdravlje naroda za buduću doživotnu vlast njega i pajdaša mu. Amerikanci su jači pa im se mora izaći u susret inače će oni to silom uzeti kao i ovi iz EU. Filozofija je jednostavna, profit nama, a qita vama.

Jes to, ali ja govorim o stilu dnovinara.

Nema ovdje ništa muslimansko nego je cilj dati da Amerikanci kupe kajmak u zamjenu za političku vlast ovakvih kao Mioković. Evo resursi za fotelje, isto kao što i Vučić daje litijum i zdravlje naroda za buduću doživotnu vlast njega i pajdaša mu. Amerikanci su jači pa im se mora izaći u susret inače će oni to silom uzeti kao i ovi iz EU. Filozofija je jednostavna, profit nama, a qita vama. ka Porfiricus Geneticus

hbi

Ovom narodu u BIH više nego bilo gdje drugo u svijetu trebaju pametni političari koji će raditi za NAROD, a ne za SAD ili Rusiju. Više sam za Rusiju a i Rusi protiv vas slovenskih muslimana nemaju ništa, naprotiv, puna Rusija ruskih muslimana, ali zato Amerika pobi milione muslimana. Amerika je super za sve one koji u njoj žive, a manjim i slabijim državama nikad ne može biti prijatelj.

ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije