Mioković: Ekipe iz Novog Sada i Crne Gore voljne pomoći u obnovi Partizanskog groblja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Jeli ovaj rođen ili živio u Mostaru? Koje su njegove reference osim što je bio dio oružanih snaga koje su ubijale njegov narod.

pogresno

to bi trebao sve nadoknaditi covic ,ljubic i hdz - bih ,a jos bi bilo bolje da se covicu minira hacienda od 22 miliona eura.Prilog bi trebao dati plenkovic i milanovic jer oni stoje iza te fasisticke mafije u hercegovini

Duduk

Dijaspore "K NOZI"!!!!!!!!!!!!

Gost

Taj spomenik (tu nema grobova) je vrlo zgodan za mislimansko manipuliranje. Mostarski Muslimani su uglavnom bili u ustašama a sada slave partizane jer je trend u Europi da budeš antifašist. Jasno je tko se ponaša fašistički. Onaj tko drugom bira predstavnike, nedozvoljava izmjene izbornog zakona i teritorijalnu jedinicu.

HRVAT

Lijepe riječi su ukras !

Gost

Da je ovaj spomenik (komunisti su ga napravili na otetoj zemlji) kojim slučajem na lijevoj (istočnoj) strani Mostara bio bi zapušten i zaboravljen. Ovako je "antifašistima" (stvarnim fašistima) dobro došao za postizanje svojih ciljeva. Prenesite ga na Musalu i nemojte izlaziti iz njega kad ga tako volite.

Hugo

Jeli ovaj rođen ili živio u Mostaru? Koje su njegove reference osim što je bio dio oružanih snaga koje su ubijale njegov narod. ka Gost A gdje si ti bio jado? U pm? Neko ne moze da dezertira jer ce biti streljan. Jel' to znaci da su svi pripadnici Armije BiH zlocinci zbog pojedinaca koji su cinili zlocine? Niko da prizna da je ***.

Oh la la

>>Taj spomenik (tu nema grobova) je vrlo zgodan za mislimansko manipuliranje. Mostarski Muslimani su uglavnom bili u ustašama a sada slave partizane jer je trend u Europi da budeš antifašist. Jasno je tko se ponaša fašistički. Onaj tko drugom bira predstavnike, nedozvoljava izmjene izbornog zakona i teritorijalnu jedinicu. ka Gost << MARSH

Gost

I Srbi i Hrvati nisu svi zločinci zbog pojedinaca ali ste vi Bošnjaci, Bosanci, Muslimani svih opredjeljenja prozvali pripadnike ova dva naroda GENOCIDAŠI I UZEPEOVCI. Razmislite malo, želite li normalan život ili se spremate za rat. Kako biste prošli u nekom potencionalnom ratu okruženi tim narodima koje želite uništiti.

X

Bravo za tu ekipu! Boris se za ovu zemlju, izgubis glavu u toj borbi i nakon nekoliko desetina godina ti ruse spomenik. Eto kakvi smo mi ljudi, sve objasnjeno.

Gost

Komunisti su od osnutka partije 1919. god. imali cilj doći na vlast. U staroj Jugoslaviji su bili u opoziciji i surađivali su sa budućim ustašama. U drugom svjetskom ratu su slučajno bili na strani pobjednika pa su zasjeli na vlast i 45 godina diktatorski vladali bez demokracije i slobodnih izbora eliminirajući neistomišljenike. Spomenike su podizali sami sebi bez ikakve mjere. Megalomanski.

@gost

Kako ti je Ujo u Argentini?Slucajno na strani izgubljenih?

/ Najnovije