Ministru Rami Isaku uručen Zlatni orden

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

RAMO i orden 😂 Čovjek osi davanja izjava nije ništa uradio. Kolikoga je kostao😂🤣

Bosanac

ramo ramo cigo moj lazov siledzija lopov

Ja1

Kako covjek zna gdje uloziti pare, pravo je pitanje, koliko je platio udruzenju da ga ovako nahvale. Isto kao kod senada izbor politicke licnosti godine, Ramo i Ogresevic najvise glasova a poziv 0,60 bez pdva da zaboravio sam i onog uhljupa Hadzikadica, potrosili bruku para da bi ispali licnost godine. Jedino Senad zaradio

Veriga

Znate li da je NATO 1995. poslije Oluje iz Hrvatske, spasio srbo.etncnu armadu od totalnog vojnog sloma i Traktorijade2, prijetnjom da ce izvrsiti vojne UDARE na jedinice Armiju RBiH, clanice UNa, na njenoj teritoriji, u vrijeme kad se trebala osloboditi agresora, krvnika i zlocinaca i to nakon najtezih zlocina nad civilnim stanovnistvom ukljucujuci progone, pogrome, opsade, genocid, konclogore, masovne grobnice, zive lomace, sistematsko i plansko silovanje, klanje, unistenje kulturnih, vjerskih i ekonomskih dobara, tamo dokle je osvojila srbo.etnicka armada?? Samo da se zna. Zoran Lilic, premijer SRJ (nije bila clanica UNa), na sudjenju Slobodamu Milosevicu tvrdi, u svojstvu svjedoka, da pred Dejton srboarmada nije kontrolisala ni 35% teritorije BiH. Zapitajte se zasto im je dato 49% sa 64% pritodnih resursa nakon tako teskih zlocina? Nije bilo vladavine prava za Bosnu. U vrijeme rata od 1992-95. R BiH je bila POD EMBARGOM NA ORUZJE nametnuto od strane EZ i UNa. Svjetska stamota!! Srbadiji nije falilo oruzja. Pedesetogodisnji stokovi mocne Jugoslavije. R BiH ostala i bez TO i policije. Danas nije nista isto. Nema vise zloglasne jna, 4.te vojne sile u tadasnjoj Evropi !

Mizerija i bižuterija

Kakav ministar, takvo i ministarstvo. Pa takav i orden: bižuteriju za mizeriju!

Zagor

Znate li da je NATO 1995. poslije Oluje iz Hrvatske, spasio srbo.etncnu armadu od totalnog vojnog sloma i Traktorijade2, prijetnjom da ce izvrsiti vojne UDARE na jedinice Armiju RBiH, clanice UNa, na njenoj teritoriji, u vrijeme kad se trebala osloboditi agresora, krvnika i zlocinaca i to nakon najtezih zlocina nad civilnim stanovnistvom ukljucujuci progone, pogrome, opsade, genocid, konclogore, masovne grobnice, zive lomace, sistematsko i plansko silovanje, klanje, unistenje kulturnih, vjerskih i ekonomskih dobara, tamo dokle je osvojila srbo.etnicka armada?? Samo da se zna. Zoran Lilic, premijer SRJ (nije bila clanica UNa), na sudjenju Slobodamu Milosevicu tvrdi, u svojstvu svjedoka, da pred Dejton srboarmada nije kontrolisala ni 35% teritorije BiH. Zapitajte se zasto im je dato 49% sa 64% pritodnih resursa nakon tako teskih zlocina? Nije bilo vladavine prava za Bosnu. U vrijeme rata od 1992-95. R BiH je bila POD EMBARGOM NA ORUZJE nametnuto od strane EZ i UNa. Svjetska stamota!! Srbadiji nije falilo oruzja. Pedesetogodisnji stokovi mocne Jugoslavije. R BiH ostala i bez TO i policije. Danas nije nista isto. Nema vise zloglasne jna, 4.te vojne sile u tadasnjoj Evropi ! ka Veriga To su dokumentirane cinjenice.

Ambezija u Bosnjaka je kolektivna

Znate li da je NATO 1995. poslije Oluje iz Hrvatske, spasio srbo.etncnu armadu od totalnog vojnog sloma i Traktorijade2, prijetnjom da ce izvrsiti vojne UDARE na jedinice Armiju RBiH, clanice UNa, na njenoj teritoriji, u vrijeme kad se trebala osloboditi agresora, krvnika i zlocinaca i to nakon najtezih zlocina nad civilnim stanovnistvom ukljucujuci progone, pogrome, opsade, genocid, konclogore, masovne grobnice, zive lomace, sistematsko i plansko silovanje, klanje, unistenje kulturnih, vjerskih i ekonomskih dobara, tamo dokle je osvojila srbo.etnicka armada?? Samo da se zna. Zoran Lilic, premijer SRJ (nije bila clanica UNa), na sudjenju Slobodamu Milosevicu tvrdi, u svojstvu svjedoka, da pred Dejton srboarmada nije kontrolisala ni 35% teritorije BiH. Zapitajte se zasto im je dato 49% sa 64% pritodnih resursa nakon tako teskih zlocina? Nije bilo vladavine prava za Bosnu. U vrijeme rata od 1992-95. R BiH je bila POD EMBARGOM NA ORUZJE nametnuto od strane EZ i UNa. Svjetska stamota!! Srbadiji nije falilo oruzja. Pedesetogodisnji stokovi mocne Jugoslavije. R BiH ostala i bez TO i policije. Danas nije nista isto. Nema vise zloglasne jna, 4.te vojne sile u tadasnjoj Evropi ! ka Veriga i vodi u ludilo

Nas Rom, Ramo,

najjaci Cigan u FBiH.

ArBiH je izgubila a računica im ne ide uz priču

Hrvati većina na 16% Srbi 48,8% a Bošnjaci na 29,6% teritorija tzv BiH

Tatar

Niti ste vi stvarna Unija veterana niti Ramo Isak čovjek koji je ikad zavrijedio jedan poen a kamo li zlatni orden.Naravno ako nije za javasluk i nerad

Balasevic

Isak kao da ima nekog drugog sina koji radi za radiosarajevo. Brižljivo odabrane fotografije koriste, i uvijek o njemu lijepo piše. Sine, bez obzira na silan trud ali Ramo je prava ružna njuška.

Hfguk

Bosno moja poharana... Turbo folk i klaun od ministra, pa još i nakav orden...

Sale

Ja upiša od države,Bože moj!Žalosno i jadno.

Samoreklama je samo reklama

provincijski mentalitet klasicnog nikogovica

ABC

Svi smo se izgleda zadali da srušimo ovu zemlju totalno!

Xyz

Zbog kravate orden ili ???

alijini ratnici za islamoterorističku džamahiriju

šire laži svojoj krezuboj, nepismenoj i zaostaloj sirotinji. niko drugi i normalan ih ne ebe ni 0,00000000000000000000001 posto.

/ Najnovije