Ministrica Bisera Turković uputila hitan prijedlog Vijeću ministara BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mini star za okoliš

Mi ostali nećemo doći.

registriran

Sjedi 1

Iserka Hurma

providni populisticki potez SDA dodža. Izborni zakon ce jednom zauvijek rijesiti ove popuproizvode u vlasti BiH i osloboditi nas njihovih “usluga” . BiH bez SDA ima sansu

Guest

Guest Ova nine sva svoja. Non stop pisem da lopovi irtodoksni ne vole ime Senader. A i ona kao fol hoce integracije ko o cemu lopov o postenju. Ko je poznaje jos 1992 g. kao ambasadoricu u Hrvatskoj kad je radila sa sadasnjom suprugom Svena Alkalaja-Azrom onda se zna kako su se pasosi izdavali i kome sve.

mile

debela masna krmača bi da se nešto pita. Hoće u EU a stalno u islamskim zemljama.

Nbs

A francuz eexspresno odgovorio

Nbs

A francuz eexspresno odgovorio

/ Najnovije