Ministrica Turković osudila vandalski čin u Sarajevu: Ovo je neprihvatljivo

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ambasador

to je gradjanska drzava koju nam nudi konvertit Zivkovic, dok Nadja Izetbegovic dijeli Islamsku deklaraciju ambasadorima po Kovacima vasi obaraju zastave sa ambasada. rasapad BiH je jedino realno rijesenje i to ce se desiti prije ili kasnije. Zivkovic nije taj kapacitet koji bi mogao da iz 4 kantona koja mu je Alija ostavio da se prosiri na cijelu zemlju. kad jednog dana muslimanski narod u BiH shvati sta im je uradila dinsastija Zivkovic, bice kasno. kako ste posijali, tako cete da i pozenjete.

Re ambasador

U trecem milenijumu jedino su Srbi i Africko pleme Hutu osudjeni za genocid . Nemate vi sta kome reci, a nebih se iznenadio kad bi se saznalo da je netko od vas zastavu pocjepao .

Mostar

Debelguza koja veliča mudzahedine i islamske teroriste i njihova teroristicka zlodjela pocinjena nad krscanima se javlja da bi osudila unistavanje zastave EU. Koje odvratno licemjerje.

Re Mostar

Nece zar velicati katolibanske ratne zlocince . Odi popi jedn u praljkovacu da se smiris .

Samir

Danas pada kisa.

Stoko

to je gradjanska drzava koju nam nudi konvertit Zivkovic, dok Nadja Izetbegovic dijeli Islamsku deklaraciju ambasadorima po Kovacima vasi obaraju zastave sa ambasada. rasapad BiH je jedino realno rijesenje i to ce se desiti prije ili kasnije. Zivkovic nije taj kapacitet koji bi mogao da iz 4 kantona koja mu je Alija ostavio da se prosiri na cijelu zemlju. kad jednog dana muslimanski narod u BiH shvati sta im je uradila dinsastija Zivkovic, bice kasno. kako ste posijali, tako cete da i pozenjete. ka ambasador ŽELJE, PUSTE ŽELJE JEDNOG SRPSKOG FAŠISTE. ŽIVI BILI PA VIDJELI.

@Re @ambasador

Normalno da su bili srbi, pokatoliceni srbi koji mrze svoje porijeklo, kao sto ste i vi tzv. bosnje srbi, islamizirani srbi sa krizom identiteta, sta ti nije jasno? I u ovom ste ratu vezali zastave kao i tada, pokatoliceni i islamizirani srbi protiv pravih srba. Vidis kako se istorija ponavlja, samo nikako da izvucete pouke. Nikada necete postati poseban narod mrzeci i ubijajuci srbe od kojih poticete, koliko god vam stranci to obecavali i skupo placali za to. Sto prije to sebi priznate, to bolje za vas, da vas mi opet ne bi morali uciti pameti.

@ Re @ ambasador i mostar

Nacija nastala u 19 vjeku kad se Karadjordje vratio iz Berlina 1878 godine i okupio oko sebe vlage, Bugare, Cincare, Rome i dr. nepoznate vrste i saopstio im radosnu vijest rijecima " Eto braco od danas i mi postadosmo srbi.. Jos se tacno nezna da li je isus lik iz bajke ili stvarna licnost , a da ga je rodila njuferica to nema ni u Holivudskim filmovima .

@@Re @ambasador i mostar

Nacija nastala u 19. vijeku kao i mnoge druge evropske nacije, kao talijani ili nijemci itd. sta je tu problem? Ali su uvijek bili narod, pravi narod koji je nastanjivao balkan tj. uvijek su bili srbi, samo su se do tada zvali po odredjenim knezevinama. Kao sto su se u danasnjoj italiji jedni zvali mlecani, drugi djenovljani, firentinci, napolitanci itd. imali su svoje gradove republike, medjusobno trgovali, ratovali ili saradjivali, ali su uvijek bili talijani; nisu firentinci poseban narod, a mlecani neki drugi, kao sto vi pokusavate reci da je narod u knezevini bosni, duklji ili humu razlicit od onog u tadasnjoj raskoj. Sve su to srbi i srpske zemlje. Isto tako i u danasnjoj njemackoj, pruska je bila najjaca njemacka drzava, ali to ne znaci da su prusi poseban narod razlicit od bavaraca itd. Problem je sto srbi nisu uspjeli ujediniti sve srpske zemlje u jednu naciju, kao sto su to uradili talijani i nijemci, pa se od tada srbi van srbije stalno boriti i dokazivati da su srbi, da ih susjedi ne bi asimilirali u hrvate, bosnjake ili crnogorce. A sto se tice djevice marije, naravno da nije nikada zabiljezeno da je jedna djevica ostala trudna a da je muskarac nije dotakao, zato sto je to bozije cudo, a pravi bog moze ono sto obican smrtnik ne moze, kao i njegov sin isus koji je takodjer cinio cuda, jer je boziji prorok. Za razliku od tvog laznog proroka koji nikada nijedno cudo nije napravio, koje bi ga odvojilo od obicnog smrtnika i sarlatana. Nadam se da si sad nesto naucio. Cas je gotov, do sljedeceg puta, neznalice.

/ Najnovije