Hota - Muminović: Učenici starijih razreda se vjerovatno vraćaju u online režim

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Recite joj da je dovoljno da prekrije usta i nos

Guest

Ne radite to. Igrate se sa nama i našom djecom. I budala više vidi da ovim diriguje neko sa višeg nivoa. Malo popuste pa nas zatruju. Mislim da je bolje umrijeti od korone nego od gladi a i djeca će nam ostat zaglupljena ako se oduži ovo online.

Roditelj

Neka ministrica o svojoj djeci odlucuje sa VJEROVATNO. Sa nasom nece jer ako je vec sjela u tu stolicu,onda bi trebala znati da postoje situacije u kojima se ne moze nastupati sa VJEROVATNO.

Axolute

Nadam se će se više prestati sa eksperimentisanjem oko pohađanja nastave.....online, kombinovano, u učionici, pa online i tako u krug, pa do 26 u učionici. Da se neko sjetio da podijeli djeci koju masku da ne nose pamučne od stare jastučnice.

Hvala

Nasa mudra ministrica je prije mjesec dana izdala naredbu osnovnim skolama u KS da uredno nastavaljaju nastavu bez prekidanja nakon sto se ucenik ili ucitelj zarazi, bez da iko ide u izolaciju te time direktno ugrozila veliki broj djece bez potrebe.

/ Najnovije