Ministrica Hota-Muminović objasnila zašto bi školski čas trebao trajati 40, a ne 45 minuta

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

samko

ova zena je nesposobna. prijedlog nema nikakvog objasnjenja, samo da se skrati cas. ni razlozi, ni analiza iza prijedloga, nista...... spalo se na niske grane....oj moja Bosno i Hercegovino.....

Trebao si ti biti ministar

***

OK

samo lijepo obrazložite prijedlog, a ne poslali roditeljima anketu sa četiri odgovora. ccc

***

***

Najbolja

***

Gost_Radio_Sarajeva

Samo da se manje radi.

Ovakve

***

Vaznije

Nadam se da ce ova ministrica naci za potrebno ukinuti glasovnu analizu iz karikuluma prvog razreda. Takav termin ne bi trebao biti dio vokabulara ucitelja prvog razreda, a kamoli djecu ubijat u pojam s takvim apstraktnim konceptom. Bas me interesuje kako bi takvu stvar primijenio taj kreativni tvorac karikuluma na engleskom ili francuskom jeziku.

Za bolesnika

***

Ministrice

***

Dokaz

Ne prdi kad imas proljev mozes usrat fortu ka Ministrice Da nije trebalo doci do masovne upotrebe interneta. Ovaj ovdje bi imo makar benefit of doubt, neko mi mozda pomislio da je dostojanstven covjek s dve tri daske u glavi. Ovako svi odmah znaju koji je idiot.

Hercegovac u Bosni

Veliki broj građana Sarajeva ima problem s gđom Hota, zato sto je ministrica s pokrivena.Pape na fašizam i kompleks manje vrijednosti.

Ja sam

Ponestalo manje bitnog, samo da se ne bave ničim krucijalnim.

/ Najnovije