Ministrica dala instrukcije o pravdanju izostanka bez ljekarskog uvjerenja

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

.

Ovo nikog ne brine, što djeca obolijevaju. Ama baš nikog. Interesantno, ne brine ni roditelje.

Ma jbga

Ovo nikog ne brine, što djeca obolijevaju. Ama baš nikog. Interesantno, ne brine ni roditelje. ka . mene samo brine sto mi djeca ne idu u skolu jer od sat i po dnevno obrazovanja nema al to nikog ne zanima. U evropi a i kod nas u privatnim skolama djeca su od 8 do 16 u skoli, nesto uce. Cak je neuskladjeno i u drzavnim skolama pa neko ide neko ne neko manje neko vise, potpuni haos. Obrazovanje nikog ne zanima i eto sto smo tu gdje jesmo, izmedju ostalog

Xxyy

Draga ministrice, ko će odgovarati za svu tu djecu? Nisu prije vas budale bili ministri, Vi ocito svjesno radite sebi o glavi. Ne daj Boze samo jednog smrtnog slucaja, ne znam šta bi bilo s vama.

/ Najnovije