Ministrica Bisera Turković odgovorila Miloradu Dodiku

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svaka vam je na mjestu ministrice

Pustite vi ove HDZ i SNSD botine da pisu sta zele...Mi vas cijenimo i znamo koliko dajete BiH i kakva je cast imati ejdnu tako PISMENU i skolovanu Ministricu vanjslih poslova koje se nebi postidjela ni Amerika!

Lulu

Bravo g-djo Turkovic. Sve ste dobro kazali, ali sivonja ce i dalje izazivati vraga i uznemiravati sve nas koji zelimo mirno zivjeti.

Gospodja Turkovic je diplomata svjetske klase

Trenutno nema doraslijeg politicara na bosanskoj sceni Da je bogdo ona na celu SDA.

Guest

Ima li iko da ovaj odvratni lik, zvani Dodik, ostrani sa politicke scene. Neznam ima li u BiH pravde i zakona???????? Njega treba sto prije na sud. On ce vrlo brzo, na na otpad historije.

Hahha

Hha, diplomata, gaghahah, jadni bh narodi sa ovim nacionalistima sa sve tri strane, nacionalisti prebogati, mi jadni, bih nema sansi za uspjeh. Samo naprijed.

Guest

Bravo G-do Bisera...Neka Vam dragi Bog da puno zdravlja, srece i ljubavi u Vasem zivotu

Damianusdarcus

Kulturno i na nivou... samo draga moja ministrice teško da će vaše riječi doprijeti do imenovanog vepra. Biće da on kuha nove sukobe. Zato mi moramo jačati našu ekonomiju i veze po svijetu!

!?

Dva vepra ! Koja treba maknuti sa političke ili bilo koje scene! A ovce samo bleje i sve stoji blokirano kako njima i odgovara

Ralle

Debela krmača..zaposlila sina kod Osmice, bogati se od politike i ona misli da.je.neko

Koel

Sta je cetalji boli istina treba otpustiti se prekobrojne srbe neka idu zeljki na budjet necemo im mi hraniti svakako uplacuju samo 18% poreza

Koelitis SdA DeFektni bot, baustelac

Kooelee, kad zavrsis Ekonomski fakultet, prebaci skelu na osnovnu skolu. Usput, probaj nauciti pisati. Onda uplati nesto u Sve’ski “budjet”, valja se! Nego, svrati i popu Šimi, zabavi se

000

Alkalajevo, samoinicijativno, istupanje pred UN, bez saglasnosti Predsjedništva BiH, za ovu gospođu, nije kršenje zakona BiH?!

/ Najnovije