Ministrica Bisera Turković u Briselu razgovarala sa Josepom Borrellom

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zgrožena

Može li jadnica ofucana otići kod frizera na račun države? Pa kako nas uvijek predstavljaju ovakvi jadnici :( Hajde što je glupa i nekompetentna, ali što masna i primitivna.

Pogan

A ja međeda od žene! Jel opet lažni test dobila?! Lijeno je to da vadi kao svi ostali! Da sam mjesto ovih iz Brisela, ne bih joj dozvolio više da pređe granicu EU.Ko jednom prevari i slaže, ne može mu se više vjerovati! A ta, provjereno, stalno laže i vara!

Preporuka

Koristimo ovu priliku da između ostalog zahvalimo kriminalističkim arhivistima NewYorka na dugo skrivanim informacijama koje su u novije doba razotkrile krajnje mračne aspekte experimenata (opita) extremiste Nikole Tesle koji u izgradnji svojih krajnje sebičnih ambicija za slavom nije prezao čak ni od umorstava trudnica sa plodovima u njima niti od izazivanja nesreća tokom kirurških intervencija u operacijskim salama. U tom pogledu, moguće je za potrebe kontinuiteta oznaku (slovo T) sačuvati kao oznaku za elektromagnetsku indukciju, ali na taj način da to bude neka od skraćenih asocijacija za Tingstade (švedska naseobina iz koje potječe Christopher Polhelm koji je još u srednjem stoljeću izumio i kreirao prvi energetski dalekovod u ljudskoj povijesti. Jer sa praktične točke gledišta, mehanički dalekovod od drvenih greda je prva konstrukcija od čvrste tvari za daljinski prenos energije na bazi elektromagnetne indukcije na sićušnom nivou koji nije izvodljivo kvantificirati bez modernih uređaja na bazi tunel-efekta.

Blam

Jel to pušteno u Brisel?! Jel opet sa lažnjakom! Ovi u Briselu nisu još čuli za ovu kriminalku!

/ Najnovije