Ministarstvo vanjskih poslova Rusije objavilo pogrešnu informaciju o posjeti Lavrova

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BD

Sve su ovo namjerne provokacije Ruske politike koja zagovara podjelu BiH sto se naravno nece desiti ni pod razno. Nije ovo Kavkaz vec srce Evrope !

Babuška

Alkoholičar Lavrov trči svoj posljednji krug. Njegova zadača ministra inostranih poslova ima drugorazredni karakter. Njegov prvenstveni zadatak je kao Putinov čovjek broj jedan da vodi crne poslove izvoza ruskog oružja koje ide preko Putinove države Bjelorusije. Putin je daleko najbogatiji čovjek na svijetu. Čovjek koji ne plača nigdje ni na šta porez. Putinove špijunske veze i Lavrovove diplomatske veze u svijetu, omogučavaju prodaju sirovina poput plina i nafte te svih vrsta naoružanja od atomskog do konvencuonanog. Bjelorusija je zemlja koja ima samo jednu ulogu a to je da u Putinovo ime prodaje ruske izvore energije i oružja na crno. Politika Putina se opravdava u slučaju da zajednički Amerika i Evropa napadnu Rusiju, največa štata bi bili kompjuterski sistemi koji koriste Microsoftt programe, sa čime bi Rusija ostala bez sredstava za plačanje i bankrotirala. Iz tih razloga po alkoholičaru Lavrovu pare se deponuju u Bjeloruske banke u Rusiji koje koriste ruske operatvine sisteme, koji iako se hakuju i njima nema para jer ih je Putin namvrijem smijestio na mijesto koje samo on i nekoličina ljudi poput Lavrova poznaju.

BiH

Rusija nama nije bitna niti je bitno kako ona gleda na BIH. Ništa mi nemamo od rusije niti nam treba.

Niko

Nije penicilin za ruje ko Biden! Brzo ce klepiti usima kad marinci krenu u Brcko! Samo budala moze misliti da ce ameri prepustiti ovaj region rujama! To je moglo dok je Trump iz neznanja bio potpuno indolentan, iz neznanja!

dgg

Rusija je napravila neprijateljski i nemoralan čin prema BiH onog momenta kad se stavila u funkciju pokrovitelja negatora genocida nad Bošnjacima. Daleko im kuća od naše bila. Odje3 Lavrova od strane Komšića i Džaferovića je najviši državnički akt u Bosni od Dejtona do danas. ❤️

Xy

Jadniče nacionalistički, što pišeš sam , pod svim ovim raznim imenima, baš si bolestan i glup. Odje... Svako, ko ima imalo mozga zna da će ovaj glupi čin ovih bosanskih glupana, skupo koštati narod koji ih je izabrao. Glupani ne misle na dobrobit zemlje, nego samo na svoj novčanik i fotelju. Teško narodu kojeg ovi glupani vode.

/ Najnovije