Ministarstvo obrazovanja KS odgovorilo na skandalozni dokument o djeci s poteškoćama u razvoju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ALO

***

Benjamina

Jel' ko za bakljavu ?

Aparthejd

Nastavnici i njihovi učenici, koji nemaju status s posebnim potrebama, su taoci onih učenika koji su obezbjedili status učenika s posebnim potrebama i njihovih roditelja, najčešće izuzetno agresivnih (genetika) i mobilnih timova. Realno, nastavnici u nastavi imaju više štete od mobilnih timova nego koristi. Ovim učenicima zbog kojekakvih pritisaka se pišu prolazne ocjene, uglavnom odlične. To i ne bi bio problem da na svjedodžbi koja im se izdaje piše da su pohađali nastavu po posebnom programu. Ovdje moramo reći da je ovakav način rada aparthejd prema učenicima koji nemaju status učenika s posebnim potrebama.

Ncnnf

Lijepe riječi su ukras!

Citas li tekst ili,onako....

NE PRICAJ OKOLO NEGO ODGOVORI ZASTO JE NAPAISANO TO ZASTO VAS TERETE! ka ALO

Haram

Znači, svaka izdata svjedodžba učeniku s posebnim potrebama, da pri tome nije navedeno da se radilo po posebnom programu, je haram prema drugim učenicima i prema društvu uopšte. Koliko je to unosno, čak i pojedini ministri za svoju djecu zahtjevaju poseban program. I što ne bi, djeca imaju sve petice i ne moraju im poslije "kupovati" diplome. Sve regularno dobiju, bez potrebe da idu na kojekakve Pale, ili ne daj bože Travnik!

***

***

Razum

kakav nacisticki komentar ka Glas razuma Onda je i u Južnoafričkoj republici vlast bijele manjine (aparhejd) bio glas razuma i to je tako trebalo i dalje podržati!!!

***

***

Očito ne razumijete značenje riječi

Nastavnici i njihovi učenici, koji nemaju status s posebnim potrebama, su taoci onih učenika koji su obezbjedili status učenika s posebnim potrebama i njihovih roditelja, najčešće izuzetno agresivnih (genetika) i mobilnih timova. Realno, nastavnici u nastavi imaju više štete od mobilnih timova nego koristi. Ovim učenicima zbog kojekakvih pritisaka se pišu prolazne ocjene, uglavnom odlične. To i ne bi bio problem da na svjedodžbi koja im se izdaje piše da su pohađali nastavu po posebnom programu. Ovdje moramo reći da je ovakav način rada aparthejd prema učenicima koji nemaju status učenika s posebnim potrebama. ka Aparthejd

/ Najnovije