Ministarstva privrede KS oglasilo se o sve učestalijim napadima pasa

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ministarstvo privrede KS oglasilo se o sve učestalijim napadima pasa

Natvanik fizičkog o prekršajno - krivičnom djelu na ulicama Sarajeva? Ne kontam ..... ????

Gost

Kao prvo svaki pas koji napadne ljudsko bice treba biti uspavan, nema se tu sta raspravljati sta dalje sa njim. Drugo, politika svih stranaka je porodica, zastita porodicnih vrijednosti i slicno. Pa da vas vidimo, jedan policajac na Vilsu od 17:00 do 20:00 i na slicnim lokacijama moze napisati 10ak kazni za to vrijeme. Izvedem djecu da se igraju pored nas prolaze žgoljavi narkomani sa psima težim od njih bez brnjice. Radite posao za koji vas gradjani placaju.

DHL

Svi psi preko 10 kg moraju svugdje u svijetu nositi brnjicu i biti na povodcu. Jednostavan zakon i primjena.

Redakcija radio.sarajevo

Podsjetimo da su dva rotvajlera prije nekoliko dana izgrizla dva rotvajlera koja je prošla s lakšim tjelesnim povredama........ Tek kada se nešto stravično desi onda svi pametujemo. Nedavno su svi osuđivali i pljuvali po šintorima koji su u Olimpijskom naselju pokušali uhvatiti psa koji nije ima ni brnjice ni markice. Čak su i fizički nasrnuli na njih a policija koja je došla samo izvršila ,,zabilješku". Inspekcije i policija moraju raditi na terenu i moraju se formirati pozornici o kojima je govorila i ,,šestorka " i dvojka i trojka, ali je to očito bilo samo jeftino skupljanje političkih poena.

Mirna

Joj kad ih vidim s ovom maskom, tacno znam da su nepismene ublehe. Dokazano je da maska ne stiti od sirenja Covida jer je Covid aerosolni virus koji prolazi bez ikakvih teskoca kroz masku. Mislim, halooooo

Etf

Nema se šta odlučivati za takve agresivne pse. Uspavati odmah, kao što se radi na "demokratskom" Zapadu, koji nam političarska bagra uvijek navodi kao primjer, kad se treba za bilo šta pravdati.

Guest

Guest Osim ministarstva privrede imate li drotove da uhapse vlanike pasa. Radi se o zivotima gradjana,a ne o placanjima koje cega. U normalnim drzavama u zgradi moras obavijestiti da imas psa i zna se regulativa zakonska.

/ Najnovije