Ministar Zukan Helez se ne šali: 'Prijavit ću Dodika, Goganovića i pukovnika OSBiH'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

opet je primitivac

pjan, alaham ui reisa m.

Tito

Jedna nam majka sa ministrom odbrane.

***

***

heki

od dana kad je dosao helez, javno prica o mrznji prema drugim narodima. ne pada jabuka daleko od stabla. to su nase oruzane snage i travnicki proizvod od 9 mjeseci. pratim je na instagramu jer je znam preko vojske, stalno objavljuje nacionalisticke tekstove. musliman tudje postuje, a svoje voli, a vi ste sve samo to niste! kakvo vam je to strucno osoblje koje angazirate za psiho test pa vam je ovakva upala u vojsku, pocevsi od razmisljanja i sirenja mrznje medju narodom do sminkanja kao da je u ****anje krenula, a ne na posao

Jare

E Heleze Heleze, na sta si spao. Pa i pred televiziju zbog nasminkane fufice. Sad ti smeta 9. januar, a ne smeta sto mlada paradira u Zenici uz zvuke alah ekber. Da Srbin uradi nesto slicno, ti bi ga prijavio. Mislim da treba jos i da nagradis ovu balavicu, ide tvojim stopama. Siris mrznju od kako si dosao na vlast. Goreg ministra nismo mogli dobiti. Nikako da shvatis da tri naroda postoje u toj pisljivoj vojsci.

Amar

Znamo kako je Pilavdzija dosla do cina oficira i ko je sredjivao za nju da dodje u Vojnoobavjestajni bataljon, pa u brigadu. Sramotis sve bosnjake koji nastoje da zive u 21. vijeku i da ih boli ona stvar za nesto sto se desavalo prije 30 godina, kad se ti nisi ni rodila. Ti si mi neki oficir? Ti nekog da vodis? Ti nekom da komandujes? Sjedi i uci Kur'an pa ces znati sta je biti pravi musliman.

Bravo

Tako treba po zakonu

Haha

Srećom, ovaj se ne pita uopće

hebe zukan

ne vadi ga. Samo karaj zuka Aca voli kad je pokidan!!!

Dana

ne vadi ga. Samo karaj zuka Aca voli kad je pokidan!!! ka hebe zukan Shvatila sam ,tebe zovu Aca i pričaš svoje dogodovštine sa dotičnim .

***

***

Drkan Melez

Kada ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet...

011

Turski otpadak je jednostavno premala vjerska skupina da bi igrala značajniju ulogu.

Mostar

o Zukane ZVEKANE

Emina

E pa stvarno igranja macke i misa je dosta rjesavaj te potrebe gladnog naroda i odlaska iz zemlje mladosti i buducnosti zemlje

Ralle

Opet pijan ovaj Kupreški seljačina. Vjerojatno će večeras u Bugojnu opet nekoga pretili, kao i nekoliko puta do sada. Ali vjerojatno nekog likovi ili čovjeka s djetetom u krilu, kako je navikao. Čijim parama ćeš platit advokate. Svojim sigurno nećeš, to svi znaju.

***

***

Gigant

Moj Zukane jesi ti dobar u glavu ljudi se sprdaju sa tobom gdje si se ti oklizno?

Fuj

Lijepe riječi su ukras!

Dano hajde da te cika reprodukuje

"Dano" prekloni se da te Zuka obraduje! Sedi Dana na kamenu studencu neda njemcu Dana partizanka patriota.

Ziko

Helez je sramota bih protjerivao je Hrvate iz Bosne mjesto da je u zatvoru dobio mjesto ministra tako cikotić mlaćo

Mujadin

E stvarno si Zvekan pa to su tri vojske hajvanu. Dovoljno si star da zans kako se raspade JNA.

Tatar

***

Mufi

Pjanska

/ Najnovije