Ministar Vranić: Motori za 'provod po planinama' bivšeg direktora vraćeni

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Dok se broj zaraženih covidom 19 u KS na sedmičnom nivou broji hiljadama ovaj alkoholčar, nesposobnjaković i diletant oduzima prvoj pomoći sredstvo prevoza do unesrećenih u zabačenim djelovima KS. Kako bi skrenu pažnju sa svoje, Fortine i vlade Ks on se isključivo bavi populizmom i širenjem mržnje prema svima koji nisu nesposobna trojka, a sve u predizborne svrhe. Radi svoj posao nesposobni termitu, a kriminal prepusti istraćnim organima !

AB

Vraniću blento nepismeni ovi motori nisu čoperi i nemogu se vozati po planinama kako kažeš. Nesposobni smradu radi svoj posao, a ne da uništavaš vozni par Prve pomoći samo da bi nekome napakostio !

bc

kupuju motore i voze u privatne svrhe, nikad više oprema nema a tako slaba usluga.

SJ

Neki dan gledam medicinska sestra u bijelom mantilu, sunčanim naočalima i sa maskom na licu profura kroz Rajlovac između automobila (bio zastoj) na motoru i ode prema Ilijašu. Sve se prašina digla iza nje. Vozila sigurno 160/h. Ispade joj nekakva šprica a i ne okrenu se.

Hitna

Valjda je neko skontao da i motori imaju svoju svrhu pri ,, neprikladnim uslovima" za pružanje prve pomoći gdje automobili nisu u stanju doći zbog različitih situacija. Često se dešava da ,,kombi " hitne pomoći ,,zaglavi" ili u saobračaju ili zbog drugih stvari ne može na vrijeme stići na lice mjesta. Zašto iz zdravstva nešto poklanjati policiji?

Black

Vraniću blento nepismeni ovi motori nisu čoperi i nemogu se vozati po planinama kako kažeš. Nesposobni smradu radi svoj posao, a ne da uništavaš vozni par Prve pomoći samo da bi nekome napakostio ! ka AB Coperi za voznju po planinama?? Kakve ti gluposti pises?

Gost

Trojkin medija plan radi punom parom. Ništa vas neće spasiti !

CD

Vraniću blento nepismeni ovi motori nisu čoperi i nemogu se vozati po planinama kako kažeš. Nesposobni smradu radi svoj posao, a ne da uništavaš vozni par Prve pomoći samo da bi nekome napakostio ! ka AB - Samo i ti se baš razumiješ u motore, čoperu!

Ima tu još

Gorska služba spašavanja kupila dvoje motornih sanjki pa se ,,plazaju" po Bjelašnici i Igmanu. Treba to istražiti.

H

Dok se broj zaraženih covidom 19 u KS na sedmičnom nivou broji hiljadama ovaj alkoholčar, nesposobnjaković i diletant oduzima prvoj pomoći sredstvo prevoza do unesrećenih u zabačenim djelovima KS. .... Radi svoj posao nesposobni termitu, a kriminal prepusti istraćnim organima ! ka Gost SDA-ovski kriminal je već preko 25 godina prepušten istražnim organima, pa zato i jeste ovakva situacija. Kadija te tuži, kadija ti sudi. Zato su se SDA kabadahije i osokolile, jer su mislile da im niko ništa ne može. Međutim, izbori su "pencilin" za vas.

a

Valjda je neko skontao da i motori imaju svoju svrhu pri ,, neprikladnim uslovima" za pružanje prve pomoći gdje automobili nisu u stanju doći zbog različitih situacija. Često se dešava da ,,kombi " hitne pomoći ,,zaglavi" ili u saobračaju ili zbog drugih stvari ne može na vrijeme stići na lice mjesta. Zašto iz zdravstva nešto poklanjati policiji? ka Hitna Valjda kombi služi za transport pacijenata, a gdje to na motocikl možeš staviti pacijenta? Na guvernalu? Kako to pomaže u saobraćajnoj gužvi?

MrziteljPDA

Ovaj i mahmuran voli da da izjavu! Sinoć dernečio do kasno ali čim se naspavao požuri da nešto izjavi. Svaka čast. Vraniću dok si pio brlju nisi mogao oka otvoriti po dva dana a sada viski piješ

/ Najnovije