Ministar Vranić o VIP ulazu: To je laž, Bakir, kao i obično, laže!

23
Radiosarajevo.ba
Ministar Vranić o VIP ulazu: To je laž, Bakir, kao i obično, laže!
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Haris Vranić

Postojala je mogućnost i VIP ulaza, ali odlučio sam da stanem u red sa građanima, kazao je novinarima danas predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović koji se danas vakcinisao protiv COVID-19.

Izetbegović je na svoju vakcinu čekao u redu sa građanima.

Budući je tvrdnja lidera SDA izazvala različite komentare u smislu "zar postoji i VIP ulaz za vakcinisanje" (!?), komentar i informaciju više potražili smo od ministra zdravlja Kantona Sarajevo.

"Laže kao i obično! To je LAŽ. Što ga nije pokazao?", oštro je komentirao ministar Vranić za portal Radiosrajevo.ba.

Podsjetimo, predsjednik SDA Bakir Izetbegović vakcinisao se danas u sarajevskoj Zetri, a primio je vakcinu Pfizer. Prema njegovim riječima, sve je prošlo bezbolno te se nada da neće biti nus pojava.

Podsjećamo, od osam sati u sarajevskoj Zetri nastavljena je vakcinacija starijih građana. Vakcinacija se vrši prema Planu imunizacije Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo.

Jučer je u dvorani Zetra vakcinisano više od 1.400 naših sugrađana, a danas je pozvano 1.600 osoba. Takođe, od danas u Zetri počinje i revakcinacija zdravstvenih radnika u Kantonu Sarajevo.

Iz Ministarstva zdravstva KS i zdravstvenih ustanova zahvaljuju građanima na saradnji i mole ih da nastave sa poštivanjem svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (23)

/ Povezano

/ Najnovije