Ministar Vranić: Duboko sam zabrinut, tražim hitan sastanak sa rukovodstvom KCUS-a

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Pa Vranicu kakvi dokazi ti trebaju, doticna je na sudu izjavila da su svih 30 respiratora u upotrebi na kovid pacijentima a za sta oni nisu namijenjeni. Kakvi dokazi trebaju vise? To je krivicno djelo

ghost

Koliko ce nas jos pobiti dok ih ne posaljemo na robiju?

Mrki

Najbolje bi bilo da se fino ministar a sami tim i predsjednik kriznog staba spremi i obidje sve covid centre u kcus vidi evidentira trenutno stanje i da o tome svoje vidjenje javnosti . Pametnome dosta naravno ako smije da udjej u covid centre u sto sumljam .

Ibro Dirka

20 mrtvih na KCUS-u u posljednja 24 sata!!! Šta čekaju SIPA i tužilaštvo? Zašto ne hapse Sebiju Mengele Izmetbegović?

Mina

Ne traži se ni zakazuje sastanak putem medija nego se pošalje poziv a prije toga razgovara telefonom da se ugovori termin koji svima odgovara . Ako postoji neka sumnja imaju i inspekcije koje su nadležne i koje imaju pravo vršiti nadzor. Ne može predsjednik ,,Bosansko-podrinjskog'' kantona narediti da rukovodstvo KCUS dođe na sastanak u Goražde. Narodu je dosta političkog prepucavanja i otimanja za fotelje preko leđa zdravlja građana . Vrijeme je da se strane u sukobu spuste na zemlju i počnu kooperativno raditi u interesu svih ili se gonite svi zajedno u pm.I onako se u medijima putem plačeničkih novinara i bootova vodi velika hajka protiv cijele BIH.

Pravda krivda

Post ratni zlocini iz kuhinje sda,ubijaju nas na sve moguce nacine.pol pot je mala maca za sda teroriste.

JA1

Ne traži se ni zakazuje sastanak putem medija nego se pošalje poziv a prije toga razgovara telefonom da se ugovori termin koji svima odgovara . Ako postoji neka sumnja imaju i inspekcije koje su nadležne i koje imaju pravo vršiti nadzor. Ne može predsjednik ,,Bosansko-podrinjskog'' kantona narediti da rukovodstvo KCUS dođe na sastanak u Goražde. Narodu je dosta političkog prepucavanja i otimanja za fotelje preko leđa zdravlja građana . Vrijeme je da se strane u sukobu spuste na zemlju i počnu kooperativno raditi u interesu svih ili se gonite svi zajedno u pm.I onako se u medijima putem plačeničkih novinara i bootova vodi velika hajka protiv cijele BIH. ka Mina SAMO DA TI POJASNIM, Vranic teazi sastanak a mediji to prenose, kako bi ti to inace znala? Ti to mozes nazvati prepucavanje al Vranic mora zakazati sastanak a koza ce ga preko medija odbiti. Jel ti sad jasno?

Istina....

Dokle god imate na vlasti nikolaja i elenu causesku bite patnja narodu.nadamo se pravdi i ishodu causesku od strane postenog naroda.

Drj

MINISTRE, URADITE NESTO, VALJDA IMATE I MOC NAREDBI...

/ Najnovije