Ministar USK Adnan Habibija: "Napad na policajca je napad na državu"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rešenje

Po tu rad ispratiti za Tursku i Bosna ulazi odmah u EU.

Kršteni kum Paja

Po tu rad ispratiti za Tursku i Bosna ulazi odmah u EU. ka Rešenje Bolje rešenje da nađeš posao i počneš raditi biće ti bolje

Džaba Federacijo

Skloni ste vjerskom terotizmu

nasvasta

Svaka diploma iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake su napad na državu smije li to i jedan ministar reći ili i oni napadaju na državu sa svojim falš diplomama.

Nadimak

Samo vi u službena auta i po kasaba gore dole, ni slučajno pješke ophodnje, po burecima i kafama u kafane , naoružani u javne objekte . Kako bi ste vi red u Londonu, Instanbulu , Beču napravili kad u kasabama ne možete?

Ne pijem dok Paja vozi

***

ja drzave i ...

Uhapšen napadač: Policajac izboden u porodičnoj kući kod Vranja Napadač je priveden i zadržan, a tereti se za djelo nanošenje teških tjelesnih povreda Dvojica muškaraca sukobila su se u porodičnoj kući jedne žene u selu Davidovac. Sukob je kulminirao kada je jedan od njih izvukao nož i izboo drugog u predjelu noge i stomaka, potvrđeno je u Osnovnom javnom tužilaštvu.Prema riječima tužioca Dušana Boroje, povrijeđeni pripadnik policije iz Vranja je zbrinut u vranjskom Zdravstvenom centru i njegove povrede su teže, ali nije životno ugroen. Napadač je priveden i zadržan, a tereti se za djelo nanošenje teških tjelesnih povreda. Motiv za ovo djelo je ljubomora, prenosi Kurir. Ovo je vijest iz Srbije. a kod nas je to terorizam i to od djeteta. Otvori se zemljo... !

***

***

Iva

Adnane glupi medjede Ne može u Americi nitko uoči sa oružjem u policijske prostorije i ne može balavac ubiti policajca jer su obučeni Kakav napad na državu Ne pričaj gluposti nesposobno smeće

/ Najnovije