Sjajne vijesti: Ministar u BiH obezbijedio 5 autobusa i 250 karata za navijače Zmajeva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Idu džabno gledati još jedan poraz tzv BiH. Sjajan gest!

Koja budala će ići i gledati debole

Svaku utakmicu gube.Zali bože pare za kartu.Izabiraju se sve tatini i maminu sinovi ko više tutne u džep .Znam slučaj u Zvijezdi Gradačac kad bilo biranje fudbaleri izabrali se samo direktorici profesora nekih koji su na vlasti sinovi i odiše dalje a fudbaleri koji je igrao i zvijezdu izvlačio i po novinama se pisalo o njemu on je dijete običnog radnika i izbacili ga jer nisu imali da selektoru tutnu u dzep. Zbog takvih nikad neće ni jedan tim u BiH pobijediti

Hoćes reći t.z.v.r.s.il t.z.v. u.b.

Idu džabno gledati još jedan poraz tzv BiH. Sjajan gest! ka Haha Jebrmo ti dijete krepanih kad bude u sanduk ga povalio.

***

***

Kojot

***

/ Najnovije