Ministar sigurnosti BiH u toku radnog vremena u kabinetu gleda TV i navija za - Srbiju

7
Radiosarajevo.ba
Ministar sigurnosti BiH u toku radnog vremena u kabinetu gleda TV i navija za - Srbiju
Foto: X.com / Bruka i sramota na račun naših para...

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić objavio je danas fotografiju iz svog kabineta. 

"U Ministarstvu bezbjednosti strastveno navijamo za Srbiju. Idemo orlovi, do pobjede", pohvalio se Nešić na društvenim mrežama.

Srbija je danas, podsjetimo, pobijedila Litvaniju i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u košarci. 

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Ministar Nešić nije precizirao da li je utakmicu gledao za vrijeme pauze, no, imajući u vidu da je utakmica trajala dulje od (standardne) stanke na poslu, pretpostavljamo da je gledanje televizije i navijanje za susjednu državu ušlo i u dio radnog vremena

"Idi u Srbiju i navijaj koliko želiš. Nije te sramota nešto ovako objaviti u toku i na radnom mjestu.
Cvjeta nam dobrota u državi pa možete. Jednog dana kada se digne narod u cijeloj državi igrat će se utakmica života. Narod protiv političara", napisao mu je u komentarima Nermin Alešević, dok neko drugi dodaje:

"Vi ste likovi iz Nušićevih, Kočićevih, Domanovićevih, a posebno Pekićevih djela. Glumci koji su odglumili svoje siromašne karijere, odglumili školovanje, i danas glume nešto što bi trebao biti ozbiljan posao, a rušenje svoje države to sigurno nije..." 

Mnogima je najviše zasmetalo to što se sve dešava u radno vrijeme, na poziciji na kojoj prima (izimno dobru) platu od - novca građana. Zbog toga su mu prigovorili i Srbijanci:

"Bosanci, nije problem da navijate za Srbiju, ali bar budite dostojanstveni u obnašanju državne funkcije", dok mu je jedan posebno oštro odbrusio: "Ne trebate navijati za nas. Mi vas smatramo primitivnim, zaostalim i niste dobrodošli u Srbiju, pogani prekodrinci."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije