Ministar Sevlid Hurtic posjetio Bratunac: Položio 11 ruža u rijeku Drinu, odajući počast žrtvama

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Da li ovaj Dodikov kriminalac od Doboja radi nešto kao ministar osim glupih posjeta i izjava ?

King Sevla

Sevlid je human. Takođe, Sevlid je i bogat. Ima 8 stanova i 7 garaža. I turistički kompleks u Stocu. Sevlidova supruga takođe ima stan i garažu. Imaju nekoliko osobnih automobila. O porijeklu imovine ni govora. Sevlid je Dildoradov jaran i poslovni partner. Sevlid je i doktor. On je i doktorirao. Sevlid je Tito za biznisa. On je ko mačija ***a. Sevlid je ciljani i poželjni Bošnjak. Budimo kao Sevlid. I biće nam svima lijepo. Do sljedećeg pokolja i genocida. Kad zafali para i krvi. Jer, puška je uvijek na dnu sehare, zar ne?

Mujo

Sevlid je human. Takođe, Sevlid je i bogat. Ima 8 stanova i 7 garaža. I turistički kompleks u Stocu. Sevlidova supruga takođe ima stan i garažu. Imaju nekoliko osobnih automobila. O porijeklu imovine ni govora. Sevlid je Dildoradov jaran i poslovni partner. Sevlid je i doktor. On je i doktorirao. Sevlid je Tito za biznisa. On je ko mačija ***a. Sevlid je ciljani i poželjni Bošnjak. Budimo kao Sevlid. I biće nam svima lijepo. Do sljedećeg pokolja i genocida. Kad zafali para i krvi. Jer, puška je uvijek na dnu sehare, zar ne? ka King Sevla na cacu ! i caca mu je bio takav!

Mujo

Dodik ovom kriminalcu i sada stima tendere za njegovu firmu! on je veco Srbin od Dodika:):)

Tri

dana žalosti u cijeloj Bosni

Brko

***

/ Najnovije