Ministar Ramo Isak poslao novu poruku Miloradu Dodiku

/ Komentari (53)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nbs

Ramo to mozes s uspjehom plasirati samo u dzamiji i po kojoj medresi

Nas Rom Ramo

najjaci C I G AN na Balkanu

Derim

De ba vise , prestanite promovisati ovog retardiranog kretena i njegovu dvojicu debilnih idiota.

Laxative

Ramo je najobičnija ubačena budala a nije sposoban ni trunke, čim je ono u dosluhu sa kos Seferom, vidite odakle vjetar puše. Sada je sve apsolutno jasno...

Naravno da je klocna udruzena.

Srbi su formirali RS i prije Daytona, samo su granice utvrdjene za Deyton i tu potpisane. Ali da je klocna udruzena, jeste. I tako ce se i razdruzit. Non vedo l*ora.

Derim

Srbi su formirali RS i prije Daytona, samo su granice utvrdjene za Deyton i tu potpisane. Ali da je klocna udruzena, jeste. I tako ce se i razdruzit. Non vedo l*ora. ka Naravno da je klocna udruzena. K uja koja te je okotila je sa k itom udruzena.

Ofarbao bradu

papak

TikTok murijas

Ramu treba ubaciti u udzbenike kao jedinicu za glupost u 23% BiH.

Tuner

“ rusko propagandno glasilo Sputnjik” za ovo si zasluzio rucak novinaru

ramo je erudita, vrhunski intelektualac, tito-dine

bijesni pas pušten s NARKO lanca da ujeda po čaršiji,... rami dati počasni doktorat iz prava, i sociologije, i političkih nauka.

Mujadin

De ba vise , prestanite promovisati ovog retardiranog kretena i njegovu dvojicu debilnih idiota. ka Derim Svaka cast ovi idioti nisu vrijedni pomena. Koliko placaju ovoj stranici da ih promovise.

DDTMk3

Narko ministar pod kontrolom KOSa, aminovan od fgr Trojanera i američkih plaćenih aktera, a državu su pretvorili u veliko narko dvorište. Bagra kriminalna a nesposobna.

Nadimak

Ako nas vaj debil Ramo ne odvede u rat, neće niko..

Kakav god da je

Ovaj devijantni degenerik Ramo, a jeste, ekvivalentan je odgovor ovom volu iz Laktaša i taman mu takav i treba. Posebno za ovog poznavaoca svega koji je umislio sebi da su srbi formirali nekakve granice negdje u BiH. TAČNO OVAKAV takvima treba. Dodiku pogotovo. Loše za reći a još teže za shvatiti, ali kad čovjek malo promisli, na Dildorada je najbolji odgovor ovaj retardinjo s ofarbanom bradom, Baš on. Svako ozbiljniji ko se postavi kao odgovor Dildoradu je samo ponižavanje samog sebe.

Zagor te nej

Struja je glavna vijest. A sa porastom struje ode I sve ostalo. U prodavnici pare pitaju a ne prepucavanja.

JER

Kakav god da je ovaj pohlepni, dosadni, nezajažljivi GAD izgleda i apetita svinje U STANJU navodno SVOJ narod, narod koji ON NAVODNO vodi gurnuti u RAT i stradanja iz kojeg bi se on, kako misli, lagano izvukao pa komandovao odnekud s nekog IKM-a daleko od svih dometa, tako je isto ova retardirani Ramo nesvjestan SVOJE pohlepe glupila i profanisanja. POTPUNO su ista ta dvojica kretenčina koja bi ovim glupim ljudima PONOVO nametnuli rat, bijedu, smrt i stradanja. Nema razlike među njima, kao ni među svim ostalim političarima na ovim prostorima. Ali ako bi inteligentan čovjek igrao šah, na Dodika je PRAVI odgovor – Ramo. Ništa pametnije, promišljenije, humanije ni sofisticiranije. Na šatorskog pjevača – Šatorski pucač u prazno!

WTF?

Ovaj devijantni degenerik Ramo, a jeste, ekvivalentan je odgovor ovom volu iz Laktaša i taman mu takav i treba. Posebno za ovog poznavaoca svega koji je umislio sebi da su srbi formirali nekakve granice negdje u BiH. TAČNO OVAKAV takvima treba. Dodiku pogotovo. Loše za reći a još teže za shvatiti, ali kad čovjek malo promisli, na Dildorada je najbolji odgovor ovaj retardinjo s ofarbanom bradom, Baš on. Svako ozbiljniji ko se postavi kao odgovor Dildoradu je samo ponižavanje samog sebe. ka Kakav god da je jesi li dobio cvaju za ovu opservaciju?

Nisam

jesi li dobio cvaju za ovu opservaciju? ka WTF? * Al tvoja će mi stara večears dati u naturi. U debelo crijevo. Pitaj je.

Bosanac

Ratni Profiteri Seljacine sisle sa brda i vladaju ovu dvojicu su kuje okotile majke vam seljacke ratno profiterske

sparco

Srbi su formirali RS i prije Daytona, samo su granice utvrdjene za Deyton i tu potpisane. Ali da je klocna udruzena, jeste. I tako ce se i razdruzit. Non vedo l*ora. ka Naravno da je klocna udruzena. Jeste Rs nastala prije Dejtona,ali nije nastala dogovororom nego otimačinom teritorija i onih mjesta gdje su u vecini bili Hrvati i Bošnjaci.A svoj pravni status je dobila u Dejtonu u sastavu BiH.

Gost

Može li mu itko objasniti njegove nadležnosti? Ministar iz Federacije BiH i Predsjednik Republike Srpske nisu isti level.

dokument nije potreban

zasto

srpska crkva treba da stoji

na sred bas carsije turski buvljak bas carsija pa bio buvljak covjece za vrijeme osmanlija kalaje se prodavale

Guest

Mozemo vas razdruziti samo sa zivotom bijednici jadni ljigavi smrdljivi

Nisi?

* Al tvoja će mi stara večears dati u naturi. U debelo crijevo. Pitaj je. ka Nisam Pa sta si, nekrofil? Hoces li da ti dam broj parcele na Barama?

Pjevaju IsaKi na sve strane

Ramu treba ubaciti u udzbenike kao jedinicu za glupost u 23% BiH. ka TikTok murijas a cuje se J E B O bosnu J E B O muslimane

Bxnn

Koje smeće plasira ova stranica.Sve rjeđe je posjećujem i mislim da ću uskoro odustati.Bay bay

Par

Ova dvojica su zaljubljeni

Luiz

Ko je ovaj bradonja

Jel

Ima li iđe luka za kupit?

Samo polako

Krkan svoju provodi,a vi gospodo patrioti BiH samo polako davajte smješne izjave i nek vam pomaže Schmidt i murphy.BiH ima tužiteljstvo,suddtvo,ali nitko nema tri čiste sa zakonom,a da ne govorimo o integritetu i mudima sudija.Krkana treba pod hitno uhapsit osudit i zatvorit.Njegovi če se bunit nekoliko dana,ali nakon toga će nastat olakšanje za svakoga u BiH.

Dva krkana, koji?

Krkan svoju provodi,a vi gospodo patrioti BiH samo polako davajte smješne izjave i nek vam pomaže Schmidt i murphy.BiH ima tužiteljstvo,suddtvo,ali nitko nema tri čiste sa zakonom,a da ne govorimo o integritetu i mudima sudija.Krkana treba pod hitno uhapsit osudit i zatvorit.Njegovi če se bunit nekoliko dana,ali nakon toga će nastat olakšanje za svakoga u BiH. ka Samo polako Na kojeg misliš?

Ema

Isak umislio da je pametan, lijep, zabavan, zvijezda u usponu. E zamolit ću ga da kupi ogledalo, ako ga nema, pa da se dobro pogleda. A neka potraži neko pošteno biće, koje će mu iskreno reći na šta liči skupa sa svim izjavama koje daje. Radi li išta, osim što piše gluposti, davno napisane i izrečene?

Lijepe riječi su ukras!

A TI NJEMU!

Ne pijem dok Paja vozi

Kakav god da je ovaj pohlepni, dosadni, nezajažljivi GAD izgleda i apetita svinje U STANJU navodno SVOJ narod, narod koji ON NAVODNO vodi gurnuti u RAT i stradanja iz kojeg bi se on, kako misli, lagano izvukao pa komandovao odnekud s nekog IKM-a daleko od svih dometa, tako je isto ova retardirani Ramo nesvjestan SVOJE pohlepe glupila i profanisanja. POTPUNO su ista ta dvojica kretenčina koja bi ovim glupim ljudima PONOVO nametnuli rat, bijedu, smrt i stradanja. Nema razlike među njima, kao ni među svim ostalim političarima na ovim prostorima. Ali ako bi inteligentan čovjek igrao šah, na Dodika je PRAVI odgovor – Ramo. Ništa pametnije, promišljenije, humanije ni sofisticiranije. Na šatorskog pjevača – Šatorski pucač u prazno! ka JER Dobar komentar

Gledaoc

Nemam ništa protiv Rame Isaka. Ali kad si već tako oštar onda ne dozvoljavaj Nešiću I drugim srbima da pričaju svašta I dolaze u FBiH!

Mujo

Kriminalci , prvo Dodik pa sada Ramo ubacuju u izjave književnost Primitivci i SELJACINE ne znaju sto je to

Lana

* Al tvoja će mi stara večears dati u naturi. U debelo crijevo. Pitaj je. ka Nisam Ti ne bi znao sarkasticno odgovoriti, nego vrijedjas majku, ni krivu ni duznu, kao sto ni tvoja nije, a tip je moze spomenuti. Pustite se prostakluka, ukljucite mozak i napisite nesto uvredljivo a da tako ne izgleda. Covjeku se smuci od vas primitivaca.

Ispravka krivog navoda

na sred bas carsije turski buvljak bas carsija pa bio buvljak covjece za vrijeme osmanlija kalaje se prodavale ka srpska crkva treba da stoji . Ni srba ni srbske crkve na Bascarsiji nije bilo do 1920. Bili su Vlasi, Karavlasi, Maltoci, Cincari, Skudri, Sokci, Dalmati i drugi stranci.

Niko

Ramu treba balzamirati i ostaviti za vječitog ministra, jer je on branik svega onog što želi ova zemlja, a to je vladavina Bošnjaka. Nisu mu ravni ni Suljagić i Bajrović, osnivači Građanske stranke.

Tatar

Ramo dosadan si ko proljev.Ti dobro znaš da si ti trenutno najgluplji ministar.A izmedju tebe i generala mala je razlika.Ciganin ti kao i on

Bogoljub

Pa nisu više Srbi i Bošnjaci ovce svi smo skontali SNSD i NIP isto ko Tito i Dino u Dubaiu vamo nas zavađaju ko vas navraća na to neko stoji iza toga da nas zaratuju pa da na prostore Srba i Bošnjaka dođu drugi Narodi Visoki centri Sotonizma vpde ovu igru šaha Dodiće zar ti nije žao Srba nije izgleda ko ni Vučiću

Bogoljub

Izvini Ramo jesi ti beli Rom ili čergaš po podrijetlu svaka čast daleko doguro fakultet stranku osnovao svi će Romi Rama glasat ima dobrih glasova da dobije

Re nadimak

***

Bogoljub

Lijepe riječi su ukras!

Samo istina

Na sta ovaj Ramo lici, je li se vidi. Neka mu neko ko ga poznaje kaze da mu od ove brade glava ko kocka izgleda.

TZ.V.R.S.

Je genocidna tvorevina stvorena genocidom na krvlju dobrih bošnjana i sad leži na kostima istih tih pobijenih u genocidu bošnjaka.***

Vedi. Vedi benissimo

Srbi su formirali RS i prije Daytona, samo su granice utvrdjene za Deyton i tu potpisane. Ali da je klocna udruzena, jeste. I tako ce se i razdruzit. Non vedo l*ora. ka Naravno da je klocna udruzena. Stronzo dijete ti ****no razdružit će mo vas .Jer nisu više 90.te .Laješ mene iz Italije i siliš se dođi pa kaj u Bosni.

Luka Buljan

,80 0/0 građana RSa u radnoj obvezi i svakodnevnom radu ostvaruje u djelu Federacije Baš me interesira kako če doći do fizičkog odvajanja RSa od Federacije. Hoče li Dodo da postavki policijake snage koje če zatvoriti entitejske granice Naravno da za sobom vuće obvezu Federacije da to isto uradi Što če sa ogromnim brojem kadrova koji su dad djelatnici BiH Kako če fibansirati RS ako izgubi ogrombu lovu iz BiH i Federacije koju sad muze maksimalno i koji su mu jedini izvir orihoda Hej Dodo odkopusi se u velike si se nutbe vode zapleo

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Istina

Lijepe riječi su ukras!

Istina

Lijepe riječi su ukras!

Delija

A mogli ste nam uzet kosovo pa mirni razlaz treba ko ce ratovat za ove betere ramo sam prica glupost prvi bi pobjego da krene rat bosna banana drzava

/ Najnovije