Ministar Osmanović sa Zlatnim ljiljanima i njihovim porodicama: Vraćamo dignitet boračkoj populaciji

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Dosta je više i ljiljana nisu samo oni ratovali time samo više činite nepravdu prema borcima među kojima je dosta i boljih i hrabrih od tih ljiljana koji samo sebe gledaju.

uskoro podjela

zlatnih kašika, inšalah!

dudak

Dosta je više i ljiljana nisu samo oni ratovali time samo više činite nepravdu prema borcima među kojima je dosta i boljih i hrabrih od tih ljiljana koji samo sebe gledaju. ka nasvasta taman tako

Gango

Dosta je više i ljiljana nisu samo oni ratovali time samo više činite nepravdu prema borcima među kojima je dosta i boljih i hrabrih od tih ljiljana koji samo sebe gledaju. ka nasvasta Lakše se uoravlja populacijom kad ih podijeliš na desetak grupa.

Guest

Sigurno 50% nije zaslužilo ni glineni a ne zlatni ljiljan. Oni su se vrtili oko komande, uvlakači i šmekeri. Tako je kod nas i danas. Koliko ih je poginulo na pisti u švercu i lopovluku a danas šehidi i ljiljani.

Guest

Sigurno 50% nije zaslužilo ni glineni a ne zlatni ljiljan. Oni su se vrtili oko komande, uvlakači i šmekeri. Tako je kod nas i danas. Koliko ih je poginulo na pisti u švercu i lopovluku a danas šehidi i ljiljani.

Gazija,vlasic***

Samo ublehe,lazi i slikanja.sto ne ispravite diskriminaciju par hiljada boraca u sb kantonu,koju je sda mafija napravila.nikad vi niste bili na strani boraca,uvjek ste radili da im otezate zivot.vas borci samo zanimaju kad se zakuha u drzavi.sram vas bilo,zato ste i izgubili vlast.

Senad

Difovac obezbjedi novac za sudske procese nasih generala pa onda kenjaj do zore

Auuu

Što bi neko rekao... Obilazi neke kvazi likove... Boračka populacija je i HOS i HVO jer koliko se sjećam zajedno su ratovali na početku i na kraju. U međuvremenu su se radi ovakvih pošopali!

/ Najnovije