Ministar odbrane Turske stigao u BiH: Guler sa delegacijom posjetio Kovače

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Samo nam dronova osigurajte ako zatreba, ostalo ništa ne trebate.

Dok je budala...

Pucajte dislajkove, kao da će to promijeniti istinu o podaničkom mentalitetu svih vas: Hrvati-ne pužu pred Švabama, Ursulom i EU, Srben-de puze pred Rusima, Bjelorusija. Kinezima, Bošnjači-ne se prostire pred Turcima, Arapima, Irancima. Zato nam je sve ovako: bjelosvetske gamadi svuda oko nas, a samo BiH, života dostojnog čovjeka i izvjesne budućnosti nigdje!

***

***

Kiki

Opet parada turkofilije i uvlačenje u pedu bivšem okupatoru. Turske hurme i krokodilske suze, Alijin retardirani amanet i kumstvo Trezor-efendijino. Aferim, fukare! ka Dok je budala, bit će i vazala, vala! Kada Laktaški mazlum odlikuje Putlera i ide puza po Moskvi onda je to šta? Dupeuvlačenje po potrebi kome se stigne. Isti je na vlast 1998 došao na IFOR transporteru u Banjaluku. Tako ste se vijekovima uvlačili Turcima i bili najbolji vazali od svih, pa onda Nijemacima u Nedićevoj Srbiji pa onda komunistima pa amerikancima pa sada Putinu. Zato poklopoi se ušima kaurine.

Dok je budala...

Kada Laktaški mazlum odlikuje Putlera i ide puza po Moskvi onda je to šta? Dupeuvlačenje po potrebi kome se stigne. Isti je na vlast 1998 došao na IFOR transporteru u Banjaluku. Tako ste se vijekovima uvlačili Turcima i bili najbolji vazali od svih, pa onda Nijemacima u Nedićevoj Srbiji pa onda komunistima pa amerikancima pa sada Putinu. Zato poklopoi se ušima kaurine. ka Kiki Najprije, neophodno je naučiti čitati Potom, čitati s razumijevanjem. Potom vježbati mišljenje svojom glavom. Kada u glavi više nema nereda- parafraza Krleže!-može se ponešto i napisati. A svi vi rusoljupci, turkoljupci, švaboljubci, bez razlike i iznimke, gadite mi se podjednako. Kolektivna ste nesreća- ne samo u BiH, nego podaničku braću i sestre, kao i podjednaku nesreću, imate na cijelom postjugoslavenskom prostoru.

/ Najnovije