Ministar Nešić najavljuje da će Schmidta smjestiti u Prihvatni centar za migrante u Blažuju?!

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E neka

ga ismijavaju, kada nije sposoban ni za sta.

Koel

***

***

Gdje tebe da smjestio.Moramo provjeriti iz koje su divljine se tvoji naselili.I dali ti imaš legitimitet.

Bosanac

Zdralin bivsi vojnik narko diler

Alen

Dajte vise sklonite ovu budalu od covjeka vise, ovog cirkusanta kvazi ministra. Bolesnik

DoDICKgenocidas

***

Adi

Mogao bi ti cetalju u jagomir, sve su prilike, smitu ga ti, i svinslicni mozezete samo poglabati

Xxx

Lijepe riječi su ukras!

Sta je docekao

E jadni schmidt,sta si docekao da te svaki klipan moze vrijedjat,psovat ti majku,a ti ko blento se smijuckas.Jadan ti i tvoje pare kad si izgubio obraz,dignitet i svrhu zbog koje si u BiH.

IVA

– Znamo da je Nešić kriminalac, ali bez kriminalca tog kalibra mi kao stranka u sarajevsko-romanijskog regiji ne možemo napraviti iskorak. Do sada smo imali tamo fine, poštene, obrazovane ljude, ali nismo imali rezultate. Jedan, najviše dva odbornika, i na tome se sve završavalo – govorio je Pavić najbližim saradnicima samo nekoliko dana prije imenovanja Nešića na mjesto v.d. direktora Puteva.

/ Najnovije