Ministar Magoda oštro napao sarajevske klubove: 'Nezadovoljan sam rezultatima'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Čuj ono ministar i ono nezadovoljno klubovima, rezultatima!!!!! Kad se zapitamo koliko još duboko možemo pasti, dovoljno nam je sjetiti se likova poput Skake i Novalića. Ili ovoga gledati u ministarskoj fotelji. Pa ne zaboraviti nikada da bezdan-nema dna!

epi

i mi smo nezadovoljni s tobom pa sta

Hmmmm

Mozda bi trebao biti malo nasilniji kao sto je bio u porodici!

Ministar cooltoore...

Na stranu trendovske kromanjonske bradurine, ali jeste li slušali elokventnog ministra? To je oratorski nivo ovih tiktok mafijaša što ovih dana paradiraju Sarajevom uz pucnjavu, privođenje, paljevine. Ovaj frik i djelo je za ministra kulture (i sporta), koliko je Fadil bio za federalnog premijera a Sebija za hećim- hanumu s onom diplomom na toalet papiru.

Ministar Rambo ( a ne Ramo)

Nalupaj ih sve redom, ministre mangašu! Uh, pardon, ipak se ne radi o ženama! Ovi bi te natamburali pa ćemo ostati bez prevažnog i ministra, tobejarabi!

Magodan

sta Ayla kaze jel ona zadovoljna? Imal kakvih novih ugovornih dogovora za nista a da je dobro placeno, pa lapo-lapo? Bjela procvjetala evo vidim usred zime ..hahhaha

/ Najnovije