Ministar Konaković otkrio sve detalje: "Ovo je istina o ruskim diplomatama u BiH"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Aaaa kao i obično SDA za svoje propuste okrivi druge, očekivano i sramotno a još sramotnije da ovakvi Putlerovi botovi hodaju po BiH

Xyz

Kompletan idiot opsjednut sa SDA

Konobar

Koja mahala. Prosli vijek. Dno dna. Dok Djokovic, odbojkasi, fudbaleri i kosarkasi Srbije osvajaju medalje i dok se Srbija gradi, mi cemo narednih 20g hapsiti i suditi SDA-ovcima.

Žvaljo

Wow, I za ruse je kriva SDA.. Ovaj lik nije dobar u Pm..

karamazov

Dodik malo po malo organizuje proteste i kuha žabu.. Samo jedno jutro kad se probudimo u lukavici ce biti granicni prelaz. Ovaj noj na to zabija glavu u pjesak i ponavlja tupavu "SDA, Bakir, Sebija" mantru da bi ostao ministar .. Budalo fiskulturna Bisera je za tebe kisindzer..

Popravljaćemo u kontinuitetu

Ti i Nešić naravno.

Nije 14 miliona nego

14 miliona poravnanja za 3 mjeseca a dodatnih 60 miliona ćete dati do kraja 2023 godine . Tako su objavili mediji . Dakle ukupno 74 miliona

Dodik

Ministre kace one pare za zgradu sto si obecao ..

Ljiljan:POSEREM I ZAPIŠAM SVE(6%) KRVAČE U BIH

ČOVJEK ZVANI STRUNJAČA JB.SVOJU MAJKU.......PA ISTJERAJ IH TI SADA TI SI VLAST POKAŽI SE JB.TI SESTRU!!

Straight forward

Elmedine, jesi cuo za ovaj izraz? Ima li kod tebe ista takvo. Je l za sve moras imat kilometarsko objasnjenje?

DoDICKgenocidas

Ako si ovako opsjednut sa SDA mogu misliti kako je tvojim bivsim zenama

/ Najnovije