Ministar Konaković: Ako je kupovina zgrade UIO ustupak Dodiku, šta je dugogodišnje plaćanje zakupa

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina i samo Istina

Za te novce se 140 godina mogao iznamljivati prostor. Lav naš iz NIP-a.

***

***

Katar

Konakovicu vjerojatno si ti sa obitelji odlucio zivot nastaviti u Dohi nakon sto predate ti i ona dvojica nacistima BiH

rajvoSa

Nije stvar u kupovini zgrade, ne izvrčite sada. Stvar je u tome što je ta zgrada od Dodinog kuma, za to ste garant svi talove dobili. Vjerovatno je neka druga bila u ooticaju pa se dramilo sa ovim oko suda kako bi se imalo čime trgovati. Ajde, napunili ste džep najvećem rušitelju na ovim prostorima. Još će našim novcem ginansirati buduća zla!

Guest

preskupo do bola,vlasnik kum,i najvažnije - dosta više šta ste radili prije,opozicija ima pravo da kritikuje a vi morate da radite pošteno.

Tuzno

Lijepe riječi su ukras!

NB

Da se pola države - šuti se! Opljačka se sve u ovom dijelu fbih što se zove - šuti se! Tužba! - šuti se! Kriminal svih vrsta - šuti se! Sad kad je zlo ojačalo više nego ikad i kad je fbih u nezavidnom položaju po svakom osnovu, udri i onog ko i nešto prča ili radi&gt;Za te novce se 140 godina mogao iznamljivati prostor. Lav naš iz NIP-a. ka Istina i samo Istina<<

0908

Ovaj covjek postaje sve vise naporan i sve vise antipatican. 90 miliona za 900 uhl**** od kojih je u prosjeku dnevno prisutno 500 koji mogu stati u 5000 kvadrata i da im ne bude tijesno. Takve zgrade se mogu kupiti i za desetak miliona. Kada opozicija u RSu kaze da je preskupo onda stvarno jeste.

Bosanac

Ovima samo budale vjeruju oni prodadose dodiku sve prodajte mu mame zene djecu

Senad

Ovaj psihodelicar nas lagano al ono tempirano unistava

Sasa

Ma ja brinete se da ustedite... Ko vas ne zna...

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Ja

Kaze lik zakup preko 37000 KM mjesecno. Eto nek je 38000 KM. To znaci da se moze zakup placati 153 GODINE!!!

***

***

***

***

/ Najnovije