Ministar Katica o dešavanjima u Blažuju: Policija spriječila teže posljedice

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovo je jasan pokazatelj da si nesposoban ostavka odmah

Rješenje problema i otšteta

Specijalni Western Union (dvostruki ili čak trostruki) koji bi bio nekoliko puta skuplji ito samo onda ako migrant uz to ima pravo odobrenje agencije za bankarstvo Federacije. Imam li detaljnijih pitanja ili drugačijih prijedloga ?

Sarajevo

U razvijenim, demokratskim drustvima, tamo gdje postoji samosvijest i nivo licne, a pogotovo osjecaja drustvene odgovornosti, u o ovakvim slucajevima, ministar sam, odmah, hitno, neopozivo daje OSTAVKU i odstupa sa duznosti!!!! Kod nas, sta treba da se desi da pojedinac tako nesto napravi?! Jos smo u dobu "plemenske zajednice"! Na zalost, ovaj narod nije jos "evoluirao"!

MAKTUB

"Ovo je jos jedan pokazatelj koliko je ogroman broj migranata na jednom mjestu". Indirektno, treba ih rasporediti u Gradisku, Dubicu, Capljinu, Livno, i dr. E, pa 'nece da moze'. Sto ti, faco iranska, ne kazes da ih treba vracati? Ko vas je potplatio? Treba li nam Boko haram BiH? Ova zlocinacka stoka moze da radi sta hoce jer vide da im niko nista nece. Ubise NASEG covjeka i nikom nista. Tako ce biti i sa drugim ubistvima i silovanjima. Mrs idioti

Ministar

u vjecnu Republiku Srpsku ove teroriste necete smjestiti. neka prave islamsku drzavu od FBiH. vodite ih kod Zivkovica u avliju. on ih i uvozi u BiH.

/ Najnovije