Ministar iz RS-a prijetio novinaru: Mijenjat ćete retoriku ako vas kupi drugi vlasnik

Radiosarajevo.ba
Ministar iz RS-a prijetio novinaru: Mijenjat ćete retoriku ako vas kupi drugi vlasnik
Na društvenim mrežama prethodnih dana pojavio se skandalozan snimak na kojem ministar za rad i boračko-invalidsku zaštitu iz Vlade Republike Srpske Milenko Savanović prijeti novinaru televizijske kuće ATV iz Banja Luke.

Tačnije, jedna od stranica na društvenoj mreži Facebook objavila je autentičan razgovor novinara Slaviše Bajića i ministra Savanovića, u kojem ministar otvoreno govori da će, zbog prodaje ove TV kuće, "novinari morati promijeniti svoju retoriku". Inače, ovaj snimak emitiran je u emisiji ATV-a pod nazivom Samo vas posmatram.

"Pa gdje si Slaviša. Čujem da mijenjate, da vas neko drugi kupuje. Slušaj, ako vas taj kupi koga sam ja razumio da će vas kupiti onda ćete imati drugačiju retoriku", poručio je, navodno, ministar Savanović na početku razgovora.

Na odgovor novinara Bajića da on "uvijek ima istu retoriku", Savanović je još jednom potvrdio:

"Ne, ne, nećete moći imati istu retoriku budi siguran ako se ova realizacija ostvari".

Ovaj snimak do sada je poslušalo 2,200 korisnika društvene mreže Facebook, a dostavljamo ga i vama kako biste sami procijenili o čemu je riječ.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije